Алкоголь заміняє кохану людину?

Алкоголь заміняє кохану людину?

Давненько на блозі Воробуса не було публікацій в рубриці «Проблеми молоді». Чи то так всі познаходили своє кохання, чи то ми за тему стосунків хлопця та дівчини забули?

Швидше схиляюся до варіанту №2, адже тема кохання є вічною.

Розповім нашим читачам випадок із життя. Так от, їздив ваш автор якось до хорошого приятеля в гості. Дуже мені дивним видався той факт, що більшість чоловіків яких я зустрічав під час відвідин приятеля були без дівчини.

Звісно, що я поцікавився чому так? На що мій друг відповів наступним чином: «А навіщо їм дівчата, вони мають горілку, яка їм їх замінює. Не віриш, то читай інтернет, там вчені зробили чергове дослідження».

Звісно, що по приїзді додому Воробус так і зробив: включив свого комп’ютера, зайшов у пошукову систему, написав запит «алкоголь-дівчата» і почав читати що ж там вчені цікавого сказали.

Був здивований, адже і справді вчені дійшли до висновку, що алкоголь заміняє гормон кохання у людей.

Як це проявляється?

От, скажімо, коли людина закохана, то вона стає більш спокійнішою в житті, її нічого не нервує, все у неї виходить, нерви спокійні, заспокійливого пити не треба і так далі.

Так само відбувається із людьми, які вживають алкогольні напої. Щоправда, ті ж вчені кажуть, що його вживати треба не у великих кількостях. Бо, в іншому випадку може виникнути передозування і тоді світ буде здаватися для вас не таким як ви би цього хотіли.

Також читайте:   Френдзона: що це таке і як з цим боротися?

Хоча, без суперечок, алкоголь як і гормон кохання позитивно впливає на організм. Людина коли випиває стає більш спокійнішою, вона забуває за проблеми і не думає що буде далі.

Відчувається якесь розслаблення організму.

Тепер спробуємо глянути на людей і подумати чи дійсно це так?

Людей, які зловживають алкогольними напоями Воробус знає безліч. Це відноситься як чоловіків, так і жінок.

Невже вони саме таким чином пробують «залатати» свої рани? Питаюся людей і чую від них відповідь що так, інколи дійсно алкоголь допомагає забути за проблеми на особистому фронті.

Але ж, інше питання. Як алкоголь може замінити секс?

А ніяк, і саме це є і основною проблемою. Тому, з часом люд задумується і таки пробує знайти собі пару.

Якби там не було, щоб не відбувалося у вашому житті, пам’ятайте, що не все так погано як здається. Існують люди, які дійсно вам підійдуть.

Головне в житті не розчаровуватися і чекати свого шансу.

Любов, а не алкоголь врятує світ.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*