Гори, село, море…. чи озера?

Відпочинок в горах

Вихідні наступили, а це означає, що настав час відпочинку. Тим більше, що погода цьому сприяє. Сезон дощів минає і вже незабаром настане справжнє літо з високими температурами та яскравим сонечком.

В багатьох ще й відпустка почалася.

Блог Воробуса вирішив з’ясувати, а де ж цього року будуть відпочивати українці та врахувати всі «за» і «проти» подібного роду відпочинку.

Як на мене, варіантів для відпочинку в цьому році є п’ять.

1. Село.

Свіже повітря, продукти власного вирощування. Якщо поблизу є озеро та річка – це взагалі чудово і найголовніше – дешево.

Щоб поїхати в село треба заплатити лише за дорогу, а також за харчі що будете брати з собою. Нехай там картопля, морква, сметана, молоко є. А от вже м’ясо треба буде докупити.

Прикол в цьому варіанті є такий, що не кожна людина це село має.

2. Карпати.

Варіант також непоганий. Але, особисто я би їхав туди з палатками. Це набагато дешевше чим їхати на базу і платити за проживання захмарні ціни.

Компанія вам також не завадить.

Що треба для відпочинку в горах? Палатка, карімат, спальний мішок, рюкзак, продукти і погоду. Коли падає дощ, то їхати в Карпати явно не бажано.

Там просто не буде чим зайнятися.

Також читайте:   Місто Кіріш (фото)

3. Море.

Після того, як Крим відійшов до Росії, в українців постала велика проблема, а куди ж їхати? Хтось вибирає море в районі Херсона чи Одеси, а хтось шукає варіанти закордоном.

Суттєво впливає на відпочинок закордоном і курс долара чи євро. Якщо колись «зелений» був по 8 гривень – це було одне, а зараз по 22 – це інше.

Не кожен собі може дозволити такий вид відпочинку.

4. Шацькі озера.

Винесе трохи дорожче чим в тих же Карпатах, але місцина також достатньо таки непогана. Звісно, що люди, які здають там хати також не дурні й ціни піднімають, але якщо їхати на 2-3 дня, то за проживання заплатити вже й можна.

Плюс там є озеро, яке лікує від різних хвороб.

5. Диван.

Самий гнилий варіант, але він також має право на життя. Людина нікуди не їде, проводить відпустку вдома, гроші економляться та й вкотре є можливість навести лад у власній оселі.

Куди поїдете ви – вибір за вами. А от особисто Воробус обирає пункт відпочинку – Карпати. Там і свіже повітря є, і озера, річки можна знайти. А якщо ще й хороша компанія буде збоку, то взагалі життя вдалося.

Вибір за вами… Літо лише розпочалося…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. VIK 28.06.2015 пише:

    >Після того, як Крим відійшов до Росії
    Слово “відійшов” в твому реченні мене вбило наповал. Крим не “відійшов” до Росії, а остання напросто “віджала” Крим в України

    • arhivarius 29.06.2015 пише:

      Віджала – це дуже культурно сказано. Тут більше підійде слово вкрала або загарбала. Бо ще колись давно про Росію казали, що це країна злодіїв та п’яниць. І це є сущою правдою.

      • VIK 29.06.2015 пише:

        Звичайно що культурно. Бо у воробуса чомусь відійшла – то взагалі маячня повна. Ніхтотнікуди не відходив. Відібрали як в малюкп цукорок

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*