Хто винен у ДТП між трамваєм та вантажівкою на Липинського (відео) - Блог про Львів

Хто винен у ДТП між трамваєм та вантажівкою на Липинського (відео)

ДТП на Липинського

Думаю вже нема такої людини у Львові щоб не чула про велике ДТП, що трапилося вчора зранку у нашому місті.

Якщо ж, все-таки, хтось не знає що сталося скажу, що 24 червня близько пів на дев’яту ранку вантажівка “МАН” врізалася у трамвай, який курсував за маршрутом №6.

Як наслідок, трамвай зійшов з рейок, двоє людей постраждало (водій трамвая та одна із пасажирок) і зараз в мережі під назвою – інтернет і не лише багато йде обговорень про те, а хто ж винен у цьому ДТП.

Я би міг зараз тут почати виписувати правила дорожнього руху, почати міркувати а що було так, а що не так. Але, всі крапки над «і» розставило відео.

Дякувати Богу є такі люди, що полюбляють їздити з увімкненими відеореєстраторами і саме ці люди, які перебували в салоні авто одразу ж позаду трамвая, виклали відео в мережу.

Що ми бачимо на цьому відео?

Падає дощ, а він, як відомо, є винуватцем багатьох аварій у нашому місті й не лише. Вчора ще й на Кривоноса вантажівка перекинулася.

Трамвай №6 їде по вулиці Замарстинівській і на перехресті з вулицею Липинського зупиняється на світлофорі як і інший транспорт, в салоні яких люд поспішає по справах.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Зерновій

А далі трамвай рушає, перетинає вулицю Липинського, а далі бачимо як вантажівка на великій швидкості врізається у трамвай.

Як наслідок, перший зійшов з рейок і його добряче розвернуло.

Ніби винен водій вантажівки, всі його можуть «факати».

Але, якщо уважно подивитися відео, то помітно як трамвай №6 рушає ще на червоне світло і аж вже тоді, коли він їде воно перемикається на жовте.

Само собою, що певно що водій вантажівки летів на високій швидкості на блимаючи жовте світло. І єдине в чому його можна зараз можна дорікнути, то в тому, що він поспішає.

Це вам не автострада де можна їздити на великих швидкостях. Це – Львів і тут як не пішохід може вилетіти на дорогу, то велосипедист їде не там де треба та й рагулів на дорогах не бракує.

Щодо водія трамваю, то щастя від Бога, що в цьому ДТП ніхто не загинув, а лише травмувався. В іншому випадку – це би вже «попахувало» кримінальною справою.

Як вже їдеш за кермом транспортного засобу, то не спи, не тренди по мобільному телефону, а дивися на світлофор.

Клоунада якась…

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите ДТП від початку і до самого його кінця:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. PVS 25.06.2015 пише:

    1. Не вантажівка врізалася в трамвай, а трамвай в вантажівку. Там добре видно що удар прийшовся по середині авто.
    2. Загиблі, не загиблі – неважливо. Водій трамвая має нести відповідальність. Принаймні працювати водіями таким імбецилам точно не можна. А тим більше на громадському транспорті.

  2. VIK 25.06.2015 пише:

    круто трамвай розвернуло

  3. YurOK 25.06.2015 пише:

    там за вантажівкою ще якась легкова їхала – якби трамвай заїхавв неї то був би гірший результат

  4. Ostap 26.06.2015 пише:

    Жовте світло з обох боків вмикається одночасно. Як бачимо Жовте світло включилося, коли трамвай повністю проїхав світлофор, а вантажівка вже була на перехресті. Отже, в момент проїзду світлофора у вантажівки було ще зелене світло. В правилах написано що жовтий – це знак “Увага”. Рушати на нього не можна, зате для уникнення різкого гальмування, дозволяється завершити маневр. Трамвай неправий однозначно.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*