Українська тенісистка Світоліна виходить у чвертьфінал турніру “Ролан Гарос” - Блог про Львів

Українська тенісистка Світоліна виходить у чвертьфінал турніру “Ролан Гарос”

Світоліна

Давненько на нашому ресурсі не було публікацій на тему такого виду спорту як теніс. У найближчі дні спробую виправити цю прогалину.

Тим більше що зараз на тенісних кортах Франції триває турнір Великого Шолому на який з’їхалися усі найсильніші тенісисти та тенісистки світу.

«Ролан Гарос» – це чергова можливість любителям тенісу глянути на гру таких топ-тенісистів світу як: Рафаель Надаль, Новак Джокович, Роджер Федерер, а також жінок: Серени Вільямс, Марії Шарапової, Анни Івановіч та інших.

Якби там не було, а нас, звісно, що цікавить найбільше гра українських спортсменів. Чоловіки вилетіли ще на ранній стадії змагань, а ось Еліні Світолінійв вдалося пройти, увага, до чвертьфіналу змагань.

Вчора 20-ти річна тенісистка з України була сильнішою за більш досвідченішу опонентку – улюбленицю місцевих кортів француженку Алізе Корне.

Перша партію цього поєдинку Світоліна зіграла просто таки чудово. Шансів своїй суперниці вона фактично не залишила і здавалося, що і в другій партії буде «винос», але у гру втрутилася її величність погода.

На фактично дві години тенісистки пішли у роздягальню після якої кращу гру почала демонструвати вже Корне. Вона і брейк зробила на подачі Світоліної, і вигравала неймовірні м’ячі, але все йшло до тай-брейку чим і завершився 2-й сет у зустрічі.

Також читайте:   Гандбол. Кубок ЄГФ. "Галичанка" програє "Погоні" й покидає турнір

Раза зо три Еліна могла вже завершувати гру, але Корне неодмінно відігрувалася. Програвати українці явно не треба було, бо психологічно вона могла би зламатися.

Щастя, що за рахунку 8-7 на користь нашої спортсменки Алізе пробила в аут і тим самим подарувала «вікторію» нашій Еліні Світоліній.

Тепер вже завтра, 2 червня українська спортсменка зустрінеться із 7-ою в рейтингу сербкою – Анною Іванович.

Чи є шанси пройти у півфінал змагань? Буде дуже і дуже важко, але старатися треба. Це така чудова нагода добратися до найвищих вершин турніру, що користується великою популярністю в любителів тенісу.

Що цікаво, у 1999 році український тенісист – Андрій Медведєв доходив до фіналу змагань у Франції. Тоді він програв Агассі, але надовго увійшов в історію своєю жагою до перемог.

Триваємо кулаки за Світоліну і вже завтра очікуйте публікацію із результатом поєдинку проти Івановіч, а також звіти про вирішальні поєдинки турніру.

Залишайтеся з нами. Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*