Футбол. Ліга Чемпіонів. Фенербахче – Шахтар. Анонс

Фенербахче-Шахтар

6 година ранку, 28 липня, Воробус вже не спить, а пробує оновити ваш улюблений ресурс, адже сьогодні протягом дня я не буду мати часу це зробити.

Хоча, з іншого боку, вставати рано мені подобається. Зараз літо і спати треба якомога менше. В іншому разі можна все життя проспати.

Добре, пусті балачки в сторону, переходимо до тем публікацій.

А сьогодні, до слова, будемо говорити про майбутній футбольний поєдинок Шахтаря проти турецького клубу Фенербахче, програму відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому у Львові, а також про те, як поводити себе коли вас на дорозі зупиняє інспектор ДАІ разом з представником воєнкомату.

Тому, не гаймо часу, а поїхали…

Розпочнемо з футболу, адже вже сьогодні свій перший поєдинок у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проведе срібний призер минулорічного чемпіонату – донецький Шахтар.

Суперником «гірників» буде не хто-небудь, а турецький клуб Фенербахче, який після дворічної перерви (клуб був дискваліфікований за підозру в договірних поєдинках) повертається на європейську арену.

І щоб не бути там статистами керівництво клубу вирішило ще більше підсилити свій склад, витративши на новачків не багато, не мало, а близько 30 мільйонів євро.

Також читайте:   Що варто знати про чемпіонат світу серед студентів

Найзірковішим придбанням тут виступає екс-форвард англійського клубу Манчестер – Робін Ван Персі.

Хоча, моя думка така, що не від нього треба очікувати найбільшої небезпеки. Якби Робін добре грав, то його би «червоні дияволи» ніколи не відпустили. А так….

Тим не менше, думати, що з турками буде легко, це себе вводити у велику оману.

Перший поєдинок Шахтар зіграє на виїзді і можна не сумніватися, що місцева галаслива торсида буде горланити за своїх улюбленців ще й як.

Єдиним плюсом нашої команди є те, що вони мають колосальний досвід виступів у Лізі Чемпіонів. Команда Луческу з року в рік грає в лізі найсильніших і думаю, що цей тренер у грі проти «канарок» також щось придумає.

Звісно, є проблеми зі складом, адже з команди пішли їх лідери: Коста, Адріано, але той же Тейшейра чи Срна залишилися і поведуть свою команду вперед.

Як буде насправді побачимо вже незабаром, а саме, починаючи із 21 години коли розпочнеться пряма трансляція на телеканалі «Україна».

Традиційний прогноз від Воробуса на цю гру – нічия 1-1. Думаю, що «гірники» відкриють рахунок першими, а потім господарі поля відіграються.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Остап 29.07.2015 пише:

    Воробус коли почнеться тоталізатор?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*