Програма відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому - Блог про Львів

Програма відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому

Пам'ятник Шептицькому

Все менше і менше часу залишається до грандіозною події не те що місяця липня, а й усього 2015 року.

Називається вона просто – відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому в місті Львові.

Якою буде програма святкування, скільки людей слід очікувати на ньому та багато іншого читайте далі.

Отже, все менше та менше часу залишається до того часу, коли у місті Лева відкриють черговий пам’ятник. Розташований він буде на площі святого Юра і має прекрасно вписатися в архітектуру нашого міста.

В неділю Воробус ходив інспектувати виконані роботи і варто сказати, що ідея встановлення пам’ятника та реконструкції площі мені сподобалася. Виглядає досить таки непогано.

Щоправда сам пам’ятник митрополиту, якому вже завтра 29 липня якраз минає 150-ть років від дня його народження ще закритий плівкою.

Ну, робочі дотримуються офіційної церемонії, а за нею пам’ятник люд побачить вже завтра. І навіть скажу більше, закривати його більше ніхто не буде.

Якою буде програма святкування?

Програма

Розпочнеться все о 9 годині в селі Прилбичі, де буде відправлена Архієрейська Служба Божа.

У Львові ж також буде літургія і символічно, що вона розпочнеться неподалік пам’ятника в соборі Святого Юра.

Також читайте:   Знову заговорили за підвищення плати за проїзд у львівських маршрутках

Початок о 10 годині.

А вже о 13 годині відбудеться офіційне відкриття пам’ятника. Як мені сказали в церкві Юра, на це дійство окрім керівників міста приїде і сам президент України – Петро Олексійович Порошенко.

Триватиме церемонія відкриття недовго, а точніше близько години. Опісля ж, на площі святого Юра розпочнеться мистецька програма.

Все це добре, але мене особисто зараз турбує те, де весь люд, що захоче побачити цю грандіозну подію буде розміщуватися.

Читав сьогодні в інтернеті, що очікується приїзд до міста Лева близько 70-ти тисяч паломників, плюс ще додайте місцевих мешканців і цифра вийде непогана.

Чому де розмістяться? А тому що роботи по облаштуванню площі ще й досі тривають, а з боку вулиці Озаркевича ще й ремонтні роботи ведуться.

Побачимо…

Воробус, якщо все буде добре, то спробує особисто побувати на відкритті пам’ятника і в максимально можливі терміни поділиться враженнями від побаченого на нашому з вами ресурсі.

Дочекайтеся, а поки, насамкінець, кидаю посилання на сайт, де вже зараз можна побачити онлайн-трансляцію із місця, де вже незабаром відкриють пам’ятник митрополиту Андрею Шептицькому.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. thom 28.07.2015 пише:

    Що це означає – і в максимально можливі терміни поділиться враженнями. Краще – якнайшвидше поділиться….. Успіхів!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*