Футзал. Кубок Лева-2015. Воробус і Мехмат поступаються у фіналі Львівській Пивоварні - Блог про Львів

Футзал. Кубок Лева-2015. Воробус і Мехмат поступаються у фіналі Львівській Пивоварні

МехМат програє у фіналі

Насиченим на футзальні події видається для Ігоря Воробуса – літо. Коли одні люди попивають пивце і засмагають на озерах, то автор блогу грає в улюблену гру «5 на 5».

От і вчора в кінці робочого тижня на Воробуса і його команду «МехМат» очікував фінальний поєдинок кубка Лева-2015 проти колективу «Львівська пивоварня».

До гри знову ж таки багато людей говорило, що шансів у фіналі у «математиків» практично нема. «Пивовари» – потужний колектив і не програвав на полі «Знесіння» вже достатньо таки давно.

Тим не менше, «МехМат» налаштовувався серйозно, ваш автор навіть до гри переглядав відео з іграми цієї команди.

Підготовка – це одне, а от гра на полі – це інше.

Розпочали ми вкрай невдало.

Вже до 5-ої хвилини «горіли» 0-2 і то програвали так без шансів.

Чи то наш колектив перегорів, чи так спека давалася взнаки (на 18 годину вечора на вулиці було +26 градусів), але своїх хлопців я не міг впізнати.

Плюс на передматчевій установці багато говорилося про те, що «пивовари» потужно грають початки таймів.

Після 0-2 наш тренер бере тайм-аут і саме він зумів розбудити гравців команди «МехМат». Спершу вони почали транжирити момент за моментом. Але, вже згодом нарешті забили, а під кінець першої 20-ти хвилинки ще й зуміли зрівняти рахунок в зустрічі.

2-2 і все розпочинається спочатку.

Воробус і кубок

На жаль, початок другої 20-ти хвилинки ми знову провалили і, як наслідок отримали два голи у свої ворота. Звісно, що рятувати поєдинок то треба було і «МехМат» поліз всією командою вперед.

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга. Представляємо учасників. «Енергія»

А після цього на полі розпочалося найцікавіше. Команди буквально за хвилину не використовували по 2-3 стовідсоткові моменти.

Градус гри у повітрі підвищувався.

«МехМат» забиває 3 гол, на що «Пивоварня» відповідає двома. Здавалося що після 3-6 можна вже не грати, але не тут то було.

Наша команда таки на морально-вольових робить рахунок в зустрічі 5-6 і залишається грати якихось 3 хвилини до кінця гри.

І навіть за цей короткий проміжок часу «математики» могли уникнути поразки і перевести гру в серію пенальті. Наш гравець все зробив для голу: прийняв м’яч на груди, обіграв воротаря і пробив по пустих воротах, але вище…

Не наш день….

Тим не менше, гра сподобалася.

Так, команда «Львівська пивоварня» напевно таки заслужено виграє кубок Лева. А нам треба працювати над реалізацією моментів і у більш кількісному складі збиратися на гру. 6 гравців – це мало для фіналу.

Ну, а потім було офіційне нагородження учасників та призерів як Кубка Лева-2015, так і Кубка Незалежності.

Нагородження

Щодо гри Воробуса, то почав гру я також невдало, проте потім після 0-2 таки зумів зібратися. Ну, і як на мене ключовим епізодом гри було пенальті у наші ворота. Ваш автор вгадав напрямок удару, але через відсутність рукавиць відбити його так і не зумів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*