Як організувати квартирний переїзд - Блог про Львів

Як організувати квартирний переїзд

Як організувати квартирний переїзд

Майже кожній людині доводиться хоча б раз у житті кудись переїжджати. Зміни – це майже завжди добре, але переїзд з квартири на квартиру – менінгіт, якого і ворогу не побажаєш.

Я переїжджав з місця на місце у своєму житті не один раз, і недавно знов довелося. Тому я добре знаю, що це таке. Коли молодий та зелений і за плечами одна лише спортивна сумка з найнеобхіднішим – це одне. Але коли “обростаєш” різними речами, потрібними та не дуже – перевезти квартиру не так вже й легко.

Зараз можливі 2 варіанти – зайнятися перевезенням квартири самостійно або звернутися на фірму – зараз такі компанії називають “мувінговими” і у Львові є декілька таких.

Незалежно від того, переїжджаєш сам, чи наймаєш когось – до переїзду потрібно підготуватися. Найперше раджу запастися картонними коробками різних розмірів . Якщо не знаєте, де взяти – то їх можна випросити навіть у продуктових магазинах чи супермаркетах електроніки. Крім коробок згодяться також сумки для “човників”. Не пожалійте гроші на скотч, коробки з речами доведеться упаковувати.

Коли речі спаковуєте, не забудьте кожну коробку підписати, бо після переїзду тоді легше буде знайти, де що є. Посуд обов’язково обмотуйте папером чи старими газетами, або якимось целофаном. Якщо перевозите меблі, то різні дверці треба позаклеювати скотчем, а якщо меблі дуже великі, то взагалі краще їх розібрати. І це тільки підготовка. Потім ще треба знайти вантажний транспорт, родичів чи друзів, які би погодилися все позносити і вже потім позаносити на нову хату.

Також читайте:   Як я чистив умивальник

Я вирішив не парити собі мозгів та домовитися, щоб мені все зробили професіонали. Тому написав у гуглі квартирний переїзд Львів, за мить вибило список сайтів. На першому ж в списку – на сайті УРА! Переїзд – я знайшов контактний телефон і домовився з їх менеджером.

квартирний переїзд

Щоб ви знали – коли дзвоните на таку фірму, то одразу хотіли б дізнатися скільки буде коштувати сам переїзд. Так от, для оцінки вартості роботи недостатньо, наприклад, сказати “у мене двокімнатна квартира і трохи меблів”. Вам потрібно буде назвати точну кількість меблевих елементів, скільки коробок маєте, чи є холодильник, піаніно або інші тягарі, який поверх в однієї та іншої квартири, чи є ліфт (пасажирський, вантажний), як далеко треба їхати, чи потрібно розбирати/збирати меблі і т.д.

Мій переїзд пройшов досить швидко і без ексцесів. Хлопці з фірми позвозили все ліфтом, а що не влізлося – позносили за якісь півтори години. Потім ще їхали і заносили, коротше кажучи двокімнатна квартира перевозиться десь пів робочого дня. Сам не знаю, за скільки би справився в одиночку. Ясно, що мені за це все довелося розкошелитися. Але повірте, воно того варте – гроші заплатив і все інше тебе не обходить. Бо зекономлене часто вилазить боком, коли знайомий чи вуйко ненароком розбив скло з меблів або недайбоже випустив на сходах піаніно.

квартирний переїзд

Сподіваюся, мій досвід стане вам у нагоді. Вдалих вам переїздів та змін у житті тільки на краще!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо його.
    Були раді співпрацювати і нехай зміни у Вашому житті будуть тільки на краще, а всю важку роботу ми виконаємо замість Вас.

  2. arhivarius 13.08.2015 пише:

    Переїзд це як стихійне лихо. І боротися з ним потрібно при допомозі професіоналів.

  3. ViK 13.08.2015 пише:

    Досить поверхнево написана стаття, можна було розписати детальніше: скільки усього було, поверха З і НА які, приблизна відстань в км і нарешті вартість

  4. russo turisto 14.08.2015 пише:

    Интересная статейка. Вполне согласен с автором. Когда-то пришлось перезжать так во время перезда, котрый проводил самостоятельно, поламали дверцу шкафа и разбили в сумке три фужера. Неприятно, а претензию предьявить некому, а еще “поляну” пришлось выставить помощникам.

  5. Насправді – переїзд та перевіз дорогих меблів це 100% стихійне лихо!

  6. m2plitka 02.05.2016 пише:

    Єдине що не можна перевезти це плитку, хоча хтось і плитку на кухні зніме))))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*