25 вересня відкриття другої “Планети Кіно” та ТЦ “Форум” у Львові - Блог про Львів

25 вересня відкриття другої “Планети Кіно” та ТЦ “Форум” у Львові

Відкриття другої Планети Кіно

Продовжуємо і черговою рубрикою в якій ми будемо дописувати буде рубрика – «Фільми та телепередачі».

А все тому, що вже зовсім скоро, а точніше 25 вересня відбудеться офіційне відкриття другої «Планети Кіно» у місті Львові.

Де буде розташовуватися новий кінотеатр, чим він буде відрізнятися від вже існуючих, які подарунки підготували організатори своїм відвідувачам та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь з того, що нова «Планета Кіно» буде розташовуватися за адресою: вулиця Під Дубом, 7а.

Якщо говорити на хлопський розум, то це приблизно біля всім відомого моста на вулиці Чорновола на території торговельного центру «Форум» (25 вересня також відкриють).

Там ще неподалік є вулиця Куліша та Джерельна.

Відкриття нової «Планети кіно» для найбільш активних відвідувачів кінотеатру в «Кінг Крос Леополіс» та преси відбудеться 25 вересня, починаючи з 11 години 45 хвилин.

Протягом дня цій категорії людей буде надано можливість три рази переглянути фільм «Месники: Ера Альтрона» (2015 р.) у технології 4DX у форматі 3D, буде проведена екскурсія всіма залами (всіх є шість), пресі нададуть можливість поспілкуватися з власниками та менеджерами нової «Планети кіно».

Щодо сюрпризів, то вони 25 числа також будуть, а серед перших відвідувачів, які 26-27 числа придбають квитки на сеанси будуть розіграні призи.

Також читайте:   «Sport Traveler UA» в гостях у Романа Вахули (відео)

Як потрапити на закриті покази таким же блогерам як і Воробус?

Для цього треба відіслати дані на info@planetakino.ua (ім’я, прізвище, ресурс, на якому буде розміщено репортаж/публікації і згодом вам має прийти лист в якому вам напишуть чи акредитація прийнята чи ні.

Можливо й ваш покірний також завітає на відкриття. Головне щоб я знайшов «вікно» у своєму нелегкому робочому тижні.

Цікавить мене зараз лише питання, чому такий старий фільм будуть показувати на закритому показі. Можна було би вже й порадувати відвідувачів чимось свіженьким.

До речі, з 26 вересня у новій «Планеті Кіно» будуть показувати майже всі ті самі фільми, що і в торговельно-розважальному центрі «Кінг Крос Леополіс».

Тому, далеко вже їхати точно не треба буде.

Ну, і насамкінець, скажу кілька слів про технологію 4DX.

Це зал для показу фільмів у форматі 3D та 2D на 120-160 місць з таким же самим екраном, проектором та звуковою системою, як і в інших кінотеатрах.

Особливістю правда є особливі рухомі крісла та установки для додаткових спецефектів.

Ти от боїшся жахів, а тебе ще й трясти починає. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*