Футзал. Чемпіонат ОАКЛ. “Гряда” сенсаційно програє “Дружбі Елегант” і фактично втрачає шанси на третє місце

Гряда програє

Як завжди, ваш покірний має багато справ, тому не встигає написати про всі події де буває.

От буквально за декілька хвилин Воробус бере свій фотоапарат та вирушає в напрямку стадіону «Арена Львів», де за дві години розпочнеться футбольний поєдинок у рамках Ліги Чемпіонів в якому донецький Шахтар буде приймати на своєму полі гостей із Франції – колектив під назвою «ПСЖ».

Поєдинок обіцяє бути дуже цікавим, але про нього поговоримо вже згодом. А поки що розповім про футбольні баталії за участю Ігоря Воробуса.

Так от, вчора пізно ввечері ваш покірний знову їздив в район другої автостанції міста Львова. Саме там на полі «Знесіння» ваш покірний у рамках чемпіонату ОАКЛ у складі команди «Гряда» проводив надважливий поєдинок.

Нашим суперником була команда – «Дружба Елегант».

Так склалася турнірна ситуація в нашому турнірі, що в цій грі якби «Гряда» перемагала, то за тур до завершення чемпіонату би забезпечувала собі підсумкове третє місце.

Спершу все складалося так як треба. З перших хвилин гри гравці нашої команди побігли вперед і завдяки дублю Івана Звізло повели в рахунку 2-0.

А коли гравець команди «Гряда» – Павло забив ще й третій гол, здавалося все, перемога у нас в кишені. Воробус так і чув, що так просто «вікторії» не даються. Ніби щось відчував.

Ба, навіть більше, в кінці першої 20-ти хвилинки ми взяли тайм-аут щоб пояснити нашим гравцям, що рахунок в зустрічі не 3-0, а 0-0, і не треба знову повертатися до помилок у попередніх поєдинках.

Як виявиться згодом, достукатися до наших гравців я так і не зумів. У дурій 20-ти хвилинці розпочався армагедон. Іншими словами дії на полі нашої команди не назвеш.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» вирвала перемогу в «Княжого ринку»

Так, багато помилок у рамці зробив ваш покірний, але й відповідальності з наших гравців я також не знімаю. Незрозуміло чому, але колектив «Гряда» за рахунку 3-0 почав бігти вперед і кожного разу напорювався на контратаки.

У підсумку, ми посипалися…. Рахунок став 1-3, 2-3, а коли він і взагалі став 3-3, то почалася нервова гра. Зірки в цей вечір були явно не на нашій стороні адже за декілька хвилин важкої травми зазнає один із основних гравці нашої команди, курйозний гол між ніг пропускає Воробус.

Я, чесно, навіть не пригадую, коли востаннє так погано грав. Кілька слів у своє виправдання я теж потім скажу, але ж купу моментів наші гравці також не забили.

Ну, вибачте мені, забивати при виході 3 в 0 таки треба?

У підсумку, поразка команди «Гряда» із рахунком 4-5 і зараз ми не те, що втратили шанси на друге місце, а у підсумку ми можемо й взагалі опинитися поза призерами.

Отакої… Щоб цього не сталося в останньому турі треба неодмінно перемагати команду, яка йде на другому місці – «Рексона».

Щодо вашого автора, то перший тайм я зіграв чудово, а от у другій 20-ти хвилинці я був статистом. Чому?

Все просто, далася взнаки стара проблема автора блогу – погана видимість поля. Воробус погано бачить вночі. Так, хтось скаже, що було увімкнено світло, але мені здається що воно мені навпаки заважало.

Можливо вчорашня гра була останньою за команду «Гряда». Попереду у вашого автора зимовий чемпіонат у складі «Нових Імен», тому треба більше до нього готуватися із своїми футболістами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 01.10.2015 пише:

    Ніяк не можу збагнути, за яку команду стоїть на брамі Воробус. У мене склалося враження, що він грає як мінімум у десяти командах. У кожній публікації вже якась інша команда, за яку грає Воробус. Вже напевно пора визначитися.

  2. Нарешті футбол! А я слідкую за вами)
    Було б ще цікавіше, якби ви викладали якесь відео до кожного запису, але це так, лишень моє побажання

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*