Футзал. Кубок Львова-2015. Нові Імена 4:4 Богун (бойова гра) - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львова-2015. Нові Імена 4:4 Богун (бойова гра)

Нові Імена грають внічию

Тільки що Воробус прийшов додому й одразу ж буде радувати своїх читачів черговими публікаціями.

Як завжди, на вихідних, ваш покірний бере участь у великій кількості подій, тому поїхали…

Розпочнемо, традиційно, з футзальних справ.

Справа у тому, що в день суботи команда «Нові Імена» за яку віднедавна грає Ігор Воробус, сьогодні проводила останній поєдинок на Кубку Львова-2015.

Ще перед останнім поєдинком на турнірі стало зрозуміло, що наш колектив втратив усі шанси на вихід із групи. Тому, останній матч проти команди «Богун» (складена команда з гравців «Львівської Пивоварні») був своєрідним матчем престижу.

Хотілося вже нарешті на більш сильнішому рівні здобути позитивний результат.

По «гарячих» слідах можу сказати, що звітний поєдинок мені сподобався. Напевно – це був найкращий поєдинок команди «Нові Імена» на цьому турнірі.

Давно казав і буду казати, що одна справа грати в другій лізі, а інша – у тій же першій з більш сильнішими командами.

Щодо поєдинку проти команди «Богун», то розпочали ми його дуже нервово. Все-таки, дві минулі поразки нашої команди далися взнаки, і десь гравці переживали за результат. Від того ми і нервували.

Якимось незібраним був й Ігор Воробус. На початку гри переживав, але коли пропустив два голи, то вже нарешті відчув свою гру і, особливо, в другому таймі, спіймав кураж.

Не сподобалося те, що у першій 20-ти хвилинці ми дуже багато робили обрізок саме у захисті. Якби гравці команди «Богун» були більш влучнішими, то шансів на успіх у другому таймі в нас практично би не було.

Також читайте:   «Галицька здоба» розгромно поступилася «Володимиру»

А так після перерви ми поміняли тактику гри і вже «Нові Імена» диктували свої умови на полі.

Не дивно, що вже на початку другого тайму рахунок в зустрічі став 2-2.

І, як кажуть, понеслась. Розпочався, так званий, відкритий футбол. У якому, були і багато нереалізованих моментів, і голи у виконанні обидвох команд, і боротьба.

По ходу гри «Богун» перемагав 3-2, «Нові Імена» зрівнюють рахунок в зустрічі, знову суперник виходить вперед, великими зусиллями ми вирівнюємо гру.

А далі відбудеться момент який я ніколи не забуду.

Залишається 30-ть секунд до завершення гри, наша команда бере тайм-аут, після якого вбивчий момент має Великий. Той що Володимир у своєму улюбленому стилі пробиває із-за меж штрафної у дев’ятку, але кіпер команди-суперника неймовірним чином рятує свою команду від поразки.

У підсумку 4-4 і на цьому наша команда офіційно завершує змагання на Кубку Львова-2015.

Що сказати? Турнір сподобався, ми набули черговий досвід і сподіваємося вже у першій лізі аматорського футзалу Львівщини продемонструємо кращу гру і найголовніше здобуватимемо результати.

P.S. Ну, а насамкінець, хотілося би висловити подяку нашій палкій вболівальниці – Оксані Великій (Скоропад). Ця дівчина, незважаючи на всі примхи погоди, таки приїхала на сьогоднішню гру та протягом усього поєдинку всіма можливими шляхам підтримувала нашу команду.

Якби не її моральна підтримка, то команда «Нові Імена» би не досягнула сьогодні позитивного результату.

Ну, а її стильні штани – це фішка. Шкода, що на турнірі нема призу – найкрашого вболівальника турніру. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. VIK 27.09.2015 пише:

    Слабачки ви ще до 1-ї і вищої ліги. Грати поки що за 2-у лігу і щодня тренуватися і не лінуватися. Тоді буде толк.

  2. Arwenita 27.09.2015 пише:

    “Хотілося вже нарешті на більш сильнішому рівні здобути позитивний результат”.

    Оце підтримую! З сильнішим супротивником завжди змагатись цікавіше і корисніше. Пригадую, колись давно один з братів Кличко постійно виходив на ринг зі слабшими супротивниками (так вже йому їх підбирали) – і він перемагав у перших раундах, майже граючись. Перемога давалась надто легко. Тому не було стимулу розвиватись. А коли йому дали сильного супротивника – ото довелось йому попрацювати. На жаль, не пам”ятаю результат бою: або поразка, або перемога в останніх раундах. Але втомлений був жахливо, і побитий.

    Висновок: слабші супротивники дають можливість здобути легку перемогу, але не дають розвитку і досвіду. А прагнути треба завжди до досягнення найвищих результатів. Тому я з Воробусом згодна. Вибач, що залізла у “недівчачу” тему =) Не стрималась.

    І ще одне. Мене як дівчину дуже зацікавили фішкові стильні штани вашої вболівальниці. Як вони виглядають?

    • Vorobus 27.09.2015 пише:

      штани в Оксанки були у стилі – “бульба викопана” (подерті на колінах))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*