Роман Пенгрин: “Реалізація створених моментів бажає бути кращою…” - Блог про Львів

Роман Пенгрин: “Реалізація створених моментів бажає бути кращою…”

Роман Пенгрин

І знову футзал на сторінках блогу про Львів. Так вже стається, що на вихідних його є дуже і дуже багато.

Як відомо, вчора команда «Нові Імена» провела другий матч на турнірі під назвою «Кубок Львова-2015».

На жаль, як і в першій грі, здобути позитивний результат не вдалося, але тим не менше, програли ми колективу «Спарта» гідно.

Одразу ж після гри своїми враженнями від цього поєдинку з клубною прес-службою поділився один із гравців нашої команди – Роман Пенгрин.

– Отже, доброго дня, Романе, команда знову програла, поділіться своїми враженнями від гри?

Враження від цієї гри залишилися двоякими. З одного боку програли вже не так багато, в деяких моментах грали на рівних з командою гранд-ліги, а з іншого – знову ж таки наступаємо на ці ж самі граблі. Суперник забиває на наших же помилках і потім відігратися є вкрай важко. Але, всі хлопці без винятку старалися. Тому нікому дорікнути зараз не можу.

– Чого не вистачило вашій команді для того щоб зіграти принаймні внічию?

У порівнянні з першим матчем гравців нам вже вистачало, але десь таки недопрацювали в захисті. Ну, і реалізація створених моментів бажає бути кращою.

Також читайте:   Владислав Лисенко: «Сподобався рівень команд Кубку Волинської Газети 2021»

– Після двох зіграних поєдинків на турнірі що ви можете сказати, команда готова йти в першу лігу?

Команда буде готова тоді, коли буде більше тренувань і на них буде відпрацьовуватися гра в четвірках. Якщо цього не буде, то на особливі здобутки розраховувати не варто.

– Не можу не зачепити тему першого пропущеного голу від Спарти у ваші ворота. Як відомо, грубої помилки в цьому епізоді допустив воротар команди – Ігор Воробій. Кажуть, що після гри він був дуже розчарований. Що скажете по цьому епізоду?

Знаючи Ігоря скажу, що впевнений на інші матчі він збереться і не буде допускати таких помилок. А гол – це просто випадковість, таке може відбутися з кожним.

Та і зрештою, йому не 50-ть років щоб завершувати кар’єру, нехай тренується, побільше грає і саме через такі матчі буде набуватися досвід.

– Ну, і останнє запитання, що ви очікуєте від наступної гри проти команди «Богун», яка вже фактично нічого не вирішує?

Треба збиратися ще більше, показати самовіддачу й неодмінно обігрувати цю команду хоча б для того, щоб просто самоствердитися і повірити у свої сили. А то наші вболівальники вже зачекалися перемог.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*