Футзал. Чемпіонат ОАКЛ. “Гряда” з Воробусом наостанок перемагає срібного призера – “Рексону”

Гряда перемагає Рексону

Знову у Воробуса насиченим виявився день. Пішов зранку з хати на роботу і лише тільки що приїхав додому.

Поки готую собі вечеряти одразу ж поділюся своїми враженнями від останнього футзального поєдинку на чемпіонаті «Знесіння», який офіційно називається чемпіонатом ОАКЛ.

Так от, сьогодні у завершальному поєдинку чемпіонату серед команд першої ліги команда «Гряда» за яку, починаючи з другого кола змагань виступає ваш автор грала із срібним призером чемпіонату – командою «Рексона».

Чесно скажу, перед грою навіть не знав чого слід очікувати від цієї гри. Чому так?

Ну, по-перше, чотири тури наша команда ніяк не могла перемогти.

По-друге, в колективі була якась розбалансованість. Після того, як в трьох підряд поєдинках ми втратили перемогу ведучи у рахунку, психологічний стан хлопців був не з найкращих.

Ну, і по-третє, нам протистояла команда, яка рідко коли програє і цілком заслужено стала срібним призером чемпіонату серед команд першої ліги.

Але, і це ще не все. Справа у тому, що казус сьогодні відбувся і з Воробусом. Мене пізно повідомили про гру і автору блогу прийшлося їхати на поєдинок прямо із лісу, де я збирав опеньки.

Окрім кросівок більше нічого не мав і вже на полі «Знесіння» прийшлося шукати форму. Бачили б ви, читачі блогу, що з цього всього вийшло. Воробуса так одягнули, нарядили, що в кінці гри я вже почав думати а чи не взяти собі цю форму.

Також читайте:   Футзал. Енергія програє Локомотиву і складає з себе чемпіонські повноваження

Майже нові шорти, гетри в яких колись грав тут гравець Карпат – Ігор Худоб’як, футболка нашого гравця. Получилося досить таки непогано.

Та, форма – це одне, а гра – це зовсім інше. А розпочала поєдинок команда «Гряда» із пропущеного голу. Захисник нашої команди десь побіг, залишив гравця команди «Рексона» самого біля воріт і останній не залишив жодних шансів Воробусу.

0-1 і невже знову почалося? Потім завдяки Віталію рахунок ми зрівнюємо, але банальна помилка тих же захисників нашої команди після кутового і знову програємо.

А після цього епізоду команда «Гряда» дійсно показала гру, яку від неї очікували вже давно. Хлопці почали битися по всьому полю, за кожен м’яч і нарешті прислухалися до вашого автора, який перед грою сказав, що в таких матчах треба відповідально ставитися до своїх моментів.

Вони послухали і, особливо, в другому таймі зіграли, що називається, без шансів для суперника. Десь відчув кураж і ваш покірний. Після минулої провальної гри сьогодні я зіграв чудово і це не може не радувати перед важливими поєдинками другої ліги за команду «Нові Імена».

У підсумку 5-2 на користь команди «Гряда», яка в цьогорічному сезоні серед команд першої ліги зайняла 3-е місце. Могли бути вище, але і так добре.

Попереду нові змагання в яких, можливо, прийме участь і ваш автор.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 06.10.2015 пише:

    Той матч для Рексону ніц не вирішував, тому вони грали в пів сили, або взагалі випустили 2-й склад =)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*