Що робити, коли жінка у відчаї

Жінка у відчаї

Продовжуємо…

Отже, вчорашня публікація на нашому блозі з назвою – «Чому жінки вічно скиглять?» викликала неабиякий ажіотаж серед читачів. Цілий тиждень ніхто не коментував блог, а тут почалося….

Виглядає так, що тема актуальна. Все-таки, стосунки чоловіка та жінки завжди були цікавими яке б це століття не було: десяте, дванадцяте чи двадцять перше.

Тему міг би завершити і перейти до інших якби не одне маленьке «але».

Справа у тому, що читач блогу – містер Армікрон у коментарі до цієї публікації написав наступне:

«Горобчику, ти перегрівся? Чи блінів об’ївся? Скиглення, скиглення – в кожної людини бувають хвилини слабкості та відчаю (неважливо, чоловік чи жінка). Скажеш не так? Що чоловіки, що жінки бачили, кого обирали (коли в РАГСі казали “так”). Якщо вже зачепив таку тему, чому не розвиваєш? Що робити жінкам в хвилини слабкості та відчаю, або що робити чоловікам. Варіанти піти напитись, з кимось переспати не підходять. Ну так, Пташеня, розгортай тему, чи це лише написано поверхнево?»

Спробую задовольнити інтереси нашого колеги і далі таки дам порад спершу дівчатам, а точніше – що робити жінкам в хвилини слабкості та відчаю?

Звісно, що все залежить від конкретної ситуації, але якщо вдатися до узагальнень, то дав ьи наступні поради:

1. Не розчаровуватися у житті.

От буває спілкуюся з дівчатами і чую від них фрази на кшталт: «а я вже стара, та свій шанс я втратила, нічого в мене не вийде, мені все набридло і так далі».

Також читайте:   Коли дівчина не хоче оформляти стосунки офіційно

Критика – це добре, але вона має бути конструктивною. А якщо постійно налаштовувати себе на песимізм, то з цього ніколи нічого не вийде.

2. Аналізувати свої помилки.

Наприклад, Воробус коли у нього щось не виходить приходить додому, сідає наодинці і починає аналізувати свої помилки. Звертаю вашу увагу, що на самоті. Про свої проблеми іншим людям не варто розповідати.

Чому? А все просто, мінімальна кількість людей розрадить, а велика кількість насміхатиметься за спинами.

3. Вихід є завжди.

Ця фраза так само актуальна, тому що недаремно кажуть, що безвихідних ситуацій нема. Навіть тоді, коли приходиться шукати вихід через вхід.

4. Спробувати змінити своє життя.

Як саме? Поміняти своє оточення. Чи робив так Воробус? Робив і то так конкретно. Є певна когорта людей, які на тебе дуже погано впливають. Коли ти з ними перестаєш спілкуватися, то і життя налагоджується.

5. Напитися або переспати з кимось.

Варіант не дуже то хороший, але якщо людині він зможе допомогти, то чому б і ні? Головне щоб потім наслідків не було.

6. Звернутися до психолога.

Зараз цих спеціалістів є багато, головне мати гроші. Прийшли, поговорили з Людиною і вже легше стає на душі.

7. Сходити до ворожки.

Може вам пороблено? Хоч скільки людей в ці справи не вірить, погано подивитися та позаздрити вам можуть і ще й як.

8. Нічого не робити – все з часом само налагодиться.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 08.10.2015 пише:

    “5. Напитися або переспати з кимось”.

    А як же мораль? Наслідки все одно будуть. Якщо не у вигляді дитини, то психологічні – точно. Хіба що людина зовсім аморальна і безпринципна. І їй все одно, що і куди, вибачте, пхати. Мабуть, я дуже правильна і старомодна. Киньте капця =)

    А ще мені сподобалось, які теми повилізали внизу статті (ті, що співпадають за тематикою) – ососбливо “Що таке телегонія або чому ваш син схожий на Воробуса”. =) Ось і наслідок =)

    Останні варіанти досить непогані. Сподіваюсь, охоплені відчаєм жінки дослухаються до порад і припинять скиглити. Хоча б у твоїй присутності =)

  2. Arwenita 08.10.2015 пише:

    А ще в мене питання-офтоп. Чи передбачається в блозі опція “Редагувати коментар”? Щоб виправляти, коли щось не те випадково натиснув. Було б чудово, якби з”явилась така функція.

  3. ARMIKRON 08.10.2015 пише:

    “Спробую задовольнити інтереси нашого колеги і далі таки дам порад спершу дівчатам, а точніше – що робити жінкам в хвилини слабкості та відчаю?” – тут конкретизується лише дівчката і жінки, а про хлопців і чоловіків знову забув!
    Поради дані в загальному , як для чоловіків так і для жінок, то чому в статі конкретизуються лише представники жіночої статті?
    Тепер поговоримо про поради:
    “Не розчаровуватися у житті.” – добре сказано , але виникає питання: якщо приичиною розчарування Є не вік? не побут і.т.д… якщо причину для розчарування набагто більші, що дівчині робити тоді?
    “2. Аналізувати свої помилки. ” – добре сказано , але знову виникло питання: що робити ? тій кому важко проаналізувати самостійно + не так багато людей яким довіряють
    “Вихід є завжди” – добре сказано, але чому в загальному? як знайти вихід?
    “Напитися або переспати з кимось.” – гигиги тут без коментарів
    “Звернутися до психолога” – як варіант, але більшість з них платні, а в кого прабли с грошима тоді як ?
    “Сходити до ворожки.
    Може вам пороблено? Хоч скільки людей в ці справи не вірить, погано подивитися та позаздрити вам можуть і ще й як. ” – хочете вірте хочете НІ , але тут він правий на всі 100%, правда ворожка не завжди вихід, а які ще варіанти запропонуєш?
    “8. Нічого не робити – все з часом само налагодиться.” – це така рідкість що йой.
    Ну шо пане Горобчику, що скажите ще ?
    P.S: за помилки граматичні вибачте =)

  4. VIK 09.10.2015 пише:

    9. Поговорити

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*