Враження від відвідин матчу Ліги Чемпіонів Шахтар – ПСЖ (відео) - Блог про Львів

Враження від відвідин матчу Ліги Чемпіонів Шахтар – ПСЖ (відео)

Шахтар 0-3 ПСЖ

Тільки що Воробус приплентався додому, повечеряв і вже зараз спробує до 12 години ночі встигнути поділитися враженнями від футбольного поєдинку у рамках Ліги Чемпіонів в якому донецький Шахтар на полі стадіону «Арена Львів» приймав гостей із міста Париж – команду «ПСЖ».

Ліга чемпіонів – це «гірникам» не грати проти «Олімпіка» в чемпіонаті, тут зовсім інший рівень і суперник не прощає помилок в захисті.

Думаю не треба зайвий раз описувати всі небезпечні моменти в грі та голи. Вболівальники футболу і так їх бачили.

Я ж спробую зосередитися на цікавинках гри.

Підтримка вболівальників

Як відомо, ще за довго до початку гри стало відомо, що французьких фанів на цій грі не буде. Чому так? Все просто, керівництво клубу «ПСЖ» порекомендувало своїм фанам не їхати на цю гру через небезпечну ситуацію в Україні.

При чому тут Львів? Цього я ще досі не зрозумів. Та хай їм грець.

Стадіон вчора був забитий вщент, люд підтримував українську команду, але не так як це роблять, скажімо, у Львові на матчах збірної чи Карпат. Думаю, що вболівальник йде більше дивитися на класні команди, а ні ж на матчі нашої команди.

Шахтар

Команду з Донецька вчора зуміли перемоги їх же зброєю. Справа у тому, що одна справа, коли «гірники» в чемпіонаті України майже цілу гру контролюють м’яч, а інша, коли суперник це робить за них.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки поспіль

От і вчора, «ПСж» повністю тримав м’яч під своїм контролем і від того швидкі та технічні гравці української команди злилися.

А ще в грі все вирішив клас команди.

Якщо французька команда забиває із 5-ти моментів три голи – це одне, а коли «Шахтар» із тих же 5-ти моментів не може забити принаймні один раз, то про який позитивний результат тут можна говорити?

ПСЖ

Буду відвертим, гості переграли нас однією лівою. Ходив по полю Ібрагімович, не бігав Кавані, Лавезі й взагалі вийшов на заміну.

Французька команда ще на початку гри зробила результат, а потім просто грала на утримання рахунку.

Хоча, вони мені сподобалися. Вже зараз так собі міркую, що той же «ПСЖ» може спокійно вдома обіграти іспанський «Реал». А чому б і ні?

Класні гравці там є також.

Добирання додому

З цим проблем не було. Від автовокзалу їхало багато автобусів, тролейбусів тощо. Хоча, після гри люд буквально за 10-15 хвилин повністю покинув стадіон. Зимно… це і не дивно…

Гімн Ліги Чемпіонів

Коли він грає, то аж самому хочеться вийти на поле настільки хороша атмосфера панує на стадіоні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 02.10.2015 пише:

    Гарно влупило ПСЖ бразильському стадові на чолі з румунським пастухом.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*