Як мене дістали ці відео у фейсбуку

Відео у фейсбуку

Те, що в сучасному світі життя без соціальних мереж неможливе – це факт. Мова тут вже навіть не йде про тих людей, які вже давно зареєстровані у «кантатах», «фейсбуках», «однокласниках» тощо.

Є інша сторона медалі. Зауважив, що останнім часом на соціальні мережі підсіли старші люди. От знаю одну пані, яка має 55-ть років, то нещодавно вона також зареєструвалася в одній із соціальних мереж.

Хоча, до цього часу всіма силами відмовлялася від цієї ідеї. Зараз же її точка зору змінилася і вона фактично підсіла на соціальні мережі.

За якийсь місяць жінка назбирала велику кількість друзів у своєму акаунті і вже просто жити не може без інтернет-спілкування.

Все це добре, але у сьогоднішній публікації ми поговоримо трохи про інше. Справа у тому, що від того часу, коли Росія почала агресію проти України багато хто відмовився від російської соціальної мережі під назвою – Вконтакті.

Не сказав би що люди свої профілі по видаляли, але особистої інформації там значно менше, чим в тому ж таки фейсбуку.

А ця соціальна мережа, до слова, набула широкої популярності серед людей. Навіть сам бачу, що все більше користувачів додається до мене в друзі, від них йдуть цікаві новини тощо.

Якщо так поглянути на «кантахти» і «фейсбук», то вони по структурі трохи відрізняються. Російська мережа більше розрахована на чат, а от мережа Цукерберга на новини.

Також читайте:   Чому варто відмовитись від браузера Chrome?

Досить часто навіть інформаційні сайти не треба читати, а треба лише зайти у фейсбук і глянути про що там пишуть люди.

Все би було добре, якби не нововведення, яке віднедавна з’явилося у цій популярній соціальній мережі. Скажу чесно, я після цього у фейсбуку дуже розчарувався і вже його так не «юзаю» як, скажімо, у минулому місяці.

Що ж це за таке нововведення? Відповідаю, це 360-ти градусне відео, яке з’являється у стрічці новин.

Воно так почало набридати, що інколи думаєш, а чи взагалі вартує заходити в цю соціальну мережу.

Ну, так, приколи є ще ті, але ж можна один раз глянути, другий, але ж не кожного дня? А люди ще як здуріли, дивляться ці відео і перемощують всяку куйню.

Останньою краплею ненависті до відео у фейсбуку стало те, що розробники сайту зробили що так, що коли читаєш новини і їх листаєш то відоси вмикаються по черзі.

Добре що звук хоча б вимкнули. Реально виникає запитання – люди що такі вже тормози, що відео собі увімкнути не можуть?

А ти гортаєш ці новини, відео вмикаються і ресурси комп’ютер то їсть.

Банальщина якась…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 10.10.2015 пише:

    Налаштування -> Відеозаписи -> Вимикаєш автозапуск відео

  2. VIK 10.10.2015 пише:

    Або вбий аккаунт і буде на 1 гемор менше =))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*