5 головних проблем Садового на найближчі роки - Блог про Львів

5 головних проблем Садового на найближчі роки

Проблеми Садового

Місцеві вибори завершилися, але проблем у місті не поменшало. Я би сказав більше, їх навпаки побільшало.

Тому, новообраному старому меру міста – пану Андрію Садовому доведеться добре попотіти щоб вирішити 5-ть, на нашу думку, найважливіших проблем міста Львова.

1. Транспорт.

Давно напрошується введення електронного квитка у місті. Водії би не мучилися одночасно рахуючи гроші та ведучи транспортний засіб. Хоча, з іншого боку щось я сумніваюся в компетентності цих «шефів». Грошей їм не буде треба, вони будуть на зарплаті, тому й постояти зайвий раз на зупинці також можна буде.

Ну, а крім електронного квитка я би до цієї рубрики відніс трамвай на Сихів, який наступного року Садовий таки має впустити, а також повністю заміна рухомого складу. Якщо ми хочемо впроваджувати електронний квиток, то й старі, гнилі маршрутки також треба замінити.

2. Дороги.

Кажуть, що мер міста планує робити капітальний ремонт вулиці Мечникова та Степана Бандери. Ці вулиці вже давно перебувають у всіх на вустах. Тому, ремонти напрошуються. Хоча, якими будуть терміни виконання цих робіт – це вже зовсім інше питання.

Плюс треба доробити ті вулиці, які вже чекають на відкриття. Як приклад, вулиця Хмельницького та Промислова.

Також читайте:   21 травня - кінець світу?

3. Корупція у міській владі.

Мер як ніхто інший має вплинути на те, щоб її побороти. Те, що нових депутатів набрали, постворювали коаліції ще нічого не означає. Корупція поки що є усюди і влада міста не є виключення.

4. Проблема сміття.

Одне сміттєзвалище у Грибовичах вже не справляється з великою кількістю відходів, тому треба меру думати або за інше місце вивозу сміття або ж будівництво сміттєпереробного заводу.

Коли перед другим туром виборів мера на дебатах були два кандидати на почесний пост ваш покірний задавав в онлайн-режимі це питання. Нажаль, редактори програми його так і не озвучили.

5. Сморід.

Те, що очисні споруди міста засмерджують цілий Львів – це факт, але як з цим всім боротися питання залишається відкритим. Кажуть, що місто має вже у найближчий час модернізувати очисні споруди. Все впирається у гроші.

Тому, чекаємо на вирішення цієї проблеми.

Одним словом, мер міста – Садовий отримує черговий виклик перед місцевим суспільством. Будемо слідкувати за його роботою.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*