“Львівське Різдвяне” зачекалося Воробуса - Блог про Львів

“Львівське Різдвяне” зачекалося Воробуса

Різдвяне

Перший робочий день нового тижня завершився, а це означає, що вже вдома Воробус може як слід розслабитися.

Як ви думаєте яким чином я це зробив? Відповідаю, за келихом улюбленого пива…

Три крапки я написав недаремно, адже після них має бути продовження речення. Звісно, зараз багато читачів допишуть 1517, але це не так.

Нарешті автор блогу дочекався нової партії улюбленого пива в зимню пору року і назва його – «Різдвяне».

Я, чесно кажучи, вже й забув за цей сорт пива якби не випадок, який вчора трапився зі мною в районі автовокзалу.

Діло було так… Їздить туди автор блогу бігати з приятелями футбол. Рівень там не дуже сильний, але колектив там хороший і часто опісля гри ми всією бандою збираємося на пиві, квасі, каві.. В кого вже що душа бажає… А душа таки бажає свята.

Саме вчора не планував нікуди йти з людьми, адже поспішав на гандбольний поєдинок кубка ЄГФ львівської «Галичанки» проти турецького клубу (назва важка, тому писати я її не буду).

Виходжу такий зі школи останнім, дивлюся народ мене ще чекає. Хоча, перед тим активно говорив, що не сьогодні… А як ви думаєте, чому народ мене чекав?

Відповідь проста – підколоти автора блогу. А все тому, що біля автомобіля, який стояв неподалік лежали пляшки пива. І не якого-небудь, а улюбленого Воробуса – «Різдвяного».

Також читайте:   Лижний сезон на горі Тростян стартує вже цієї п'ятниці?

Звісно що я посміхнувся… Це був знак що треба вже нарешті піти у маркет і пошукати саме цей темний напій.

Вчора цього не зробив, але вже сьогодні, коли от повертався додому, зайшов у магазин, а там того «Різдвяного» хоч бери і ящиками збирай…

Знаю, зараз багато хто дорікне мені, що алкоголь – це зло, пиво в тому числі, на вулиці холодно, яке пиво може бути…

Цим людям відповім просто та лаконічно: «На вулиці холодно, а на душі тепло…». Від однієї пляшечки нічого мені не станеться… Тим більше що під хмільний напій я ще купив собі таранки.

Ляпота…

Ось таким от цікавим виявився для автора блогу цей день понеділка. Можливо сьогодні або вже завтра очікуйте на блозі цікаве відео із забавою в яку бавився Воробус. Підказка проста – в неї грали футболісти збірної України, а започаткував – Гарет Бейл (гравець Реалу та збірної Уельсу, який, до речі, завтра приїздить у Львів).

Залишайтеся з нами… А насамкінець скажу, що пиво «Львів Різдвяне» має алкоголю – 4,4 %, а щільність 11,6 %.

І якщо випити пляшечок 5-ть, то можна бути п’яним.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 24.11.2015 пише:

    Арвеніту “понесло” =)) Мабуть, через те, що довго нічого тут не писала. Ну не можу стриматись. Спочатку стаття про пиво, а потім – про те, як вийти з запою. Тобто про наслідки =)) Такий собі логічний рядок прослідковується.

    Хоча змушена визнати, саме ця пляшка дуже гарна. Я б її купила тільки заради пляшки. А пиво вилила б у мийку (ох, зараз полетять у мене чоловічі капці) =))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*