Софія Ткачук: “Якщо зміна мого іміджу так позитивно впливає на команду, то готова міняти його кожного сезону….”

Софія Ткачук

Ще вчора напередодні гри команди «Нові Імена» – «Епіцентр» голова прес-служби команди- Ігор Воробій мав нагоду поспілкуватися із найпалкішою вболівальницею команди – Софією Ткачук.

Якось чисто випадково списалися в одній із соціальних мереж.

Говорили ми довго, на різні теми: це і про книгу, яку вона мені має дати прочитати найближчим часом, про майбутню гру команди і, звісно, про її імідж.

Хто не знає, Софія його змінила і я ще її запитав, можливо саме він допоможе команді перемогти?

Домовилися що якщо «Нові Імена» таки переможуть, то Софія поспілкується зі мною ще раз.

Таки перемогли, завдяки згуртованості наших футболістів чи таки зміні іміджу дівчини? Про це читайте далі.

Команда “Нові Імена” після кількох невдач таки зуміла здобути впевнену перемогу. Ви як найпалкіша вболівальниця що можете сказати по цьому приводу?

– Скажу єдине, я дуже шкодую, що мене не було на останній грі і я розділила почуття гордості за команду, будучи майже за сотню кілометрів від Львова. Попри це, я завжди переживаю кожну перемогу, як і поразку, дуже близько і тішуся найбільше, коли мій хлопець – Володимир Крупчук забиває голи чи віддає гольові передачі))).

Також читайте:   У Львові з'явиться пам'ятник Скрябіну

Зміна воротаря на цю гру, зміна вашому іміджу, перемога команди – це співпадіння чи закономірність?

– Як то кажуть, змін не треба боятись, бо дуже часто – вони на краще! От ми й переконалися в цьому. Якщо ж зміна мого іміджу так позитивно вплинула на команду, то я готова міняти його щосезону))). Щодо воротаря ,то тут звісно треба віддати належне досвідченому Тарасу Михайлишину. Впевнена без його сейвів не обійшлася ця перемога.

Вас дуже часто у компанії інших дівчат можна бачити на матчах команди. Переважно ви вболіваєте більше морально, а коли перейдете до хоча б кричалок?)))

– Вистачає і крику капітана на полі))) Жартую)). Якщо чесно, я не прихильниця голосного вболівання. Вірю в силу думки і позитивного настрою.

П.С. Я не знаю, де раніше літав шановний Воробус, але пригніздитись у команді “Нові Імена” йому вдалося вправно. Сподіваюсь ця співпраця принесе лише добрі здобутки, а Ігор зуміє сконцентруватися на наступному матчі, бо ж від нього, як від одного з новачків вимагається більшого.

Побачимо як будемо грати в наступних матчах. Найближчий турнір вже у вівторок, але про нього вже розповім у понеділок зранку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*