Як Воробус бавився в п’яні пенальті (відео)

П'яні пенальті

Ох і веселим на події видався цей день вівторка для автора блогу про Львів. Зранку пішов на роботу, посидів там до обіду, потім відпросився для того, щоб поїхати в аеропорт. І це не просто щоб подивитися на новий термінал.

Там я бував не один раз, але сьогодні був особливий день – до міста Лева приїхав не хто-небудь, а топ-клуб футбольної Європи – мадридський Реал із зірками у своєму складі – Роналду, Бензема, Бейл і так далі.

Про те, як Воробус полював за зірками «вершкових» я розповім завтра зранку, а поки що на ніч повеселю вас цікавою забавою в яку мріяв зіграти вже давно.

Започаткував її ще влітку саме гравець Реалу – Гарет Бейл. Він взяв м’яч, прийшов з ним на футбольне поле, покрутився кругом «шкіряного» 13-ть разів і передав естафету іншим партнерам.

Згодом цей челендж підтримало багато гравців гри «11 на 11» по цілому світу. До акції долучилися навіть гравці збірної України, які трохи змінили умови акції. Наші хлопці спершу крутилися кругом футбольного м’яча, а потім коли їх почало ковбасити почали бити один одному по воротах.

Весело було…

Воробус вирішив не відставати й давно прийняв рішення взяти участь у цьому челенджі. Єдине що мені заважало – це місце. На тренуванні своєї команди якось не пасувало це робити, на вулиці було холодно.

Також читайте:   Акція для коментаторів - підбиття підсумків

Тому, чекав до відновлення футзального сезону в школі біля автовокзалу. Там автор блогу вже грає три роки. Люди не такі сильні як здається, але мені там подобається приїздити через те, що народ старається і хоче здобути позитивний результат.

Саме минулої неділі Воробус приїхав у школу завчасно, взяв у колеги фотоапарат і побавився в «п’яні пенальті».

Які враження? Ну, по-перше, це не так просто як здається. Десь після 5-ого кругу в тебе починає крутитися світ і ти не знаєш що з тобою робиться. А коли минає 10-й круг, то світ реально закручується.

Саме так і зробив Воробус, а опісля взяв і пробив по воротах. Весело було, бо я навіть впав на паркет.

Далі ви побачите відео цього всього дійства, а я насамкінець, хоче звернутися лор наших читачів.

Так от, веселіться й отримуйте задоволення від світу в якому ви живете. Сьогодні ви є на плаву, а завтра може вже не бути.

Передаю естафету команді «Нові Імена», яка пробує з мене зробити хорошого футболіста. Без вас нікуди…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 25.11.2015 пише:

    АХАХАХАХАХХАХАХААХАХАХХА

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*