Де ідеально провести новорічний корпоратив - Блог про Львів

Де ідеально провести новорічний корпоратив

Новорічний корпоратив

Новий рік вже не за горами, тому пора вже зав’язувати з роботами й починати святкувати. Само собою, що хто працює на роботах, ті очікують на новорічні корпоративи.

Хоча, це має бути не обов’язково корпоратив на роботі. Як варіант, це може бути здибанка між друзями, колегами, просто знайомими.

Де їх найдоцільніше проводити і чи взагалі це потрібно в наш час, адже не секрет, що в країні криза і люди аж так щоб грошей не мають.

Блог Воробуса вирішив дати кілька порад як працівникам, так і керівникам тієї чи іншої організації.

Отже, де найкраще проводити новорічні корпоративи?

1. На роботі.

Як на мене, це, на даний час, ідеальний варіант. Як таких витрат у фірми не буде, купляємо все у магазині, нарізаємо, за спиртне не забули, зсунули кілька столів і можна починати святкувати.

Головне в цьому варіанті щоб колектив був дружнім і все швидко як зробив, так і потім прибрав.

2. В генделику, ресторані.

Варіант більше дорожчий, але якщо договоритися з власниками цих закладів по-нормальному, то можна і сильно не «попасти» в гроші. Особисто я, пам’ятаю, був приходив у генделик, в основному замовляв перші та другі страви, брав пляшку горілки, вина, а решту спиртного купляв в магазині.

Також читайте:   Скільки буде державних вихідних у 2016 році

Виходило досить таки непогано.

В ресторані все значно дорожче, але це вже як хто які має гроші.

3. На природі.

Такою, яка була погода в останні дні (на вулиці було +10 – +12 градусів вище нуля), то можна і взяти народ та піти собі на природу. Там робимо канапки, розпалюємо вогнище, співаємо пісні, готуємо шашлик і життя вдалося.

Теж хороший варіант, лише б природа не зіпсувала настрій.

4. В Карпатах.

Знаю, що один мій приятель завжди їздить з своєю роботою на Буковель. Це дорогий варіант корпоративу, але запам’ятовується на все життя. Свіже карпатське повітря, можливість покататися на лижах, сауна, банкетний стіл…

Чому б собі таке не дозволити в житті?

5. Ніде не святкувати.

Грошей і так нема, то чому б краще не дати ці гроші що підуть на новорічні вечірки своїм працівникам. Декому вони ой як пригодяться.

Яким би не було святкування Нового року, пам’ятайте, що настрій собі створюєте ви самі. Тому, нехай проблеми на негоди не роблять вам у житті погоди.

Нехай щастить…

Починаємо святкувати.. Рік рижої мавпи наближається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 31.12.2015 пише:

    Мавпа аж ніяк не “рижа”, а руда. 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*