Кербер та Джокович – переможці Аustralian open 2016 року - Блог про Львів

Кербер та Джокович – переможці Аustralian open 2016 року

Кербер Ангелік

А тепер до спорту, а точніше до тенісу.

Справа у тому, що сьогодні в Австралії завершився перший із чотирьох турнірів Великого Шолома.

Як завжди, змагання подарували прихильникам цього виду спорту незабутні враження. Чого вартують лише змагання у жінок. Там справді відбулася сенсація, але про все по-порядку.

Розпочнемо зі змагань серед чоловіків. Тут, все завершилося закономірно.

У фіналі між собою зустрілися перша та друга ракетки світового рейтинг: серб – Новак Джокович та британець – Енді Марей.

Схоже, що півфінал проти канадця Раоніча в англійського спортсмена забрав дуже багато сил, тому на фінал його вже не вистачило.

Джокович переміг легко, переміг у трьох сетах і цілком заслужено здобув титул найсильнішого тенісиста турніру під назвою – Аustralian open.

Якщо когось цікавить статистика, то вона у фіналі наступна:

6-1, 7-5, 7-6.

Щодо змагань у жінок, то як я вже зазначав вище, вчора там відбулася сенсація. Хоча, багато хто зараз каже, що це не сенсація, а закономірність.

Кербер – неймовірна розумниця. Дівчина грала перший раз у фіналі такого великого турніру з королевою змагань – Сереною. До цього обіграла Азаренко, яка сповідує схожий теніс, сильний і атакуючий. Німкеня приклад, як потрібно просто робити свою справу, грати і не думати про те, хто проти тебе. Все в твоїх руках до того часу, поки гра не завершилася.

Також читайте:   Теніс. Вімблдон. Фінал. Жінки. Бартолі перемагає Лісіцкі

Перед поєдинком букмекерські контори всі як один віддавали перевагу саме американці. На її перемогу давали коефіцієнт – 1,15, а на німкеню – більше п’яти.

Гра розпочалася з впевненої гри саме Кербер, яка зробила у першій партії брейк і перемогла 6-4. Ось тоді я думаю любителі тенісу одразу ж в голові прокрутили собі, що зараз Серега вийде і просто знищить свою суперницю в двох сетах.

Другий сет таки залишився за Вільямс, а ось в третьому знову себе сповна показала німецька тенісистка, яка зуміла своїми діями ввести у шок любителів тенісу.

Щодо парних змагань, то у жінок перемогу здобула пара:

М.Хінгіс/С.Мірза, яка у фіналі була сильнішою за дует – А.Главачкова/Л.Градецька.

Рахунок по сетах: 7-6, 6-3.

У чоловіків сильнішою стала пара Д.Маррей/Б.Суаріс, яка у вирішальному матчі була сильнішою за пару – Д.Нестор/Р.Штепанек.

Рахунок по сетах: 2-6, 6-4, 7-5.

Переможців названо, попереду нові турніри і, звісно, що Великого Шолома. Як же без них?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*