Підсумки роботи блогу Воробуса в грудні місяці

Робота блогу в грудні

2016 рік таки наступив, Ігор Воробус як і всі решта люди його зустрів і вже сьогодні, 2 січня спробує почати оновлювати наш ресурс.

Тем для розгляду, як завжди, є достатньо таки багато. Це як не розглянуті події з минулого року, так і так званий «свіжак».

Тому, не гаємо часу, а поїхали…

Розпочну із підсумків роботи блогу у місяці грудні.

Що було в ньому цікаво, що ж навпаки не вдалося зробити та чого слід очікувати в місяці січні читайте далі.

Отже, у грудні місяці виділив би наступне:

20 числа вашому покірному вдалося відкрити черговий для себе лижний сезон. Вже стало хорошою традицією, що це відбувається на Буковелі. Там завдяки «пушкам» вдається настрілювати сніг і, відповідно, багато любителів покататися на лижах та сноубордах їдуть саме сюди.

Катання вдалося на славу, правда не була відкрита достатня кількість трас, але ще все попереду. Сезон то Ігор Воробус відкрив.

У Львові снігу було не так багато якби цього хотілося. Ба, навіть скажу більше, 23 грудня взагалі вийшов аномальним днем. А все тому, що було встановлено новий температурний рекорд. Він був не мінусовим, а плюсовим і становив +11 градусів тепла.

Також читайте:   Епідемія статусів

Як сказав мій хороший приятель, цитую: «можна було засмагати на сонечку».

В самому ж місті Лева відкрився різдвяний ярмарок, ялинка, льодова ковзанка. Львів готується до свята Різдва Христового, якого так всі очікують.

Багато було спортивних подій.

Зокрема, футзальна «Енергія» обіграла на своєму паркеті діючого чемпіона – команду Локомотив і зараз тримається на другому місці в турнірній таблиці.

Київське Динамо вийшло в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Востаннє їм таке вдавалося зробити ще за часів царя Гороха в 1999 році.

А ще 12 грудня відбулося жеребкування фінальної стадії змагань чемпіонату світу з футболу, що у 2016 році буде проходити на полях Франції.

Українським хлопцям доведеться схрестити зброю з такими збірними як: Німеччина, Польща та Північна Ірландія.

Чого слід очікувати на блозі Воробуса у місяці січні?

Ну, по-перше, зима має остаточно перемогти тепло і має падати сніг. По-друге, будемо разом святкувати Різдво, колядувати…

По-третє, постараюся з’їздити в Славське на гору Тростян і там відкрити зимовий сезон.

Футболу багато не буде, тому будемо разом вболівати за футзальну команду в якій грає Ігор Воробус і її назва – «Нові імена».

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Що із вище переліченого відноситься до “роботи блогу”?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*