Володимир Крупчук: “За 2015 рік команді Нові імена я би поставив п’ять з мінусом…” - Блог про Львів

Володимир Крупчук: “За 2015 рік команді Нові імена я би поставив п’ять з мінусом…”

Крупчук в гостях у Воробуса

Розпочався новий, 2016 рік, а це означає, що на команду “Нові імена” очікують нові тренування, ігри, та й сподіваємося перемоги.

Це буде потім, а поки що, підсумки року що минув підбив капітан та організатор команди – Володимир Крупчук, який і поспілкувався з прес-службою команди “Нові імена”.

– Пане Володимире, підведіть підсумки 2015 року. Що вдалося, що ні?

– Загалом 2015 рік став вдалим для “Нових Імен”. Команда здобула кілька важливих перемог на різноманітних турнірах. На початку року ми здобули срібні нагороди у третій лізі Асоціації аматорського футзалу Львівщини. Звичайно, ми були націлені лише на перемогу у цих змаганнях, але у запеклій боротьбі все ж програли “Соколу”, який був укомплектований гравцями, які майже всі у свій час грали у складі “Нових Імен”.

Літом ми здобули перемогу вже у другій лізі “аматорки”. Окрім цього ми перемогли у кількох турнірах. Зокрема кістяк “Нових Імен” виступав на турнірі “Pari Match cup” у Києві і здобув впевнену перемогу, випередивши 11 команд. Також ми перемогли на турнірі, який організовувала “Арена Львів”, посіли друге місце на турнірі “Stop drugs league”.

Також спробували свої сили у пляжному футболі, і здобули срібні нагороди на турнірі із пляжного футболу. Одним словом рік став багатим на кубки і медалі. Нам звісно не все вдалось, але я би поставив оцінку 5 із мінусом.

Які плани у керівництва клубу на 2016 рік?

– Наш клуб завжди має амбітні плани – на цьому я наголошував не раз. Але, крім амбіцій потрібно звертати увагу на реальні можливості. Загалом найближчі наші плани – це організувати щотижневі тренування і знайти тренера для команди. Думаю, що такий хід піде команді лише на користь. Після цього вже літом зможемо говорити про подальші завдання і плани команди.

– Виділіть найяскравіші моменти 2015 року: найкращий матч, гол, турнір?

– Як я вже розповів вище, яскравих моментів було вдосталь. Але все ж із перемог, я би виділив наш виїзний кубок, який ми здобули у Києві на турнірі “Pari Match cup”.

Але знаєте, із найкращих моментів, я би ще виділив те, що в нас з року в рік залишається хороший дружній колектив, який доповнює один одного.

Люди, які можна сказати розпочинали історію команди, залишились у колективі й надалі приносять перемоги команді. Кожен має свою функцію у команді, яку виконує справно і доповнює весь механізм.

Також читайте:   Українська мова зникне з ефіру радіо і телебачення?

Так, Володимир Великий з турніру в турнір справно забиває і стабільно стає найкращим бомбардиром чи гравцем змагань, Сергій Нікітін залишається одним із лідерів команди, який може підстрахувати у захисті і вдало долучитись до атаки, Володимир Ільків мозок команди, який може підказати під час гри і продемонструвати це на майданчику.

Тарас Михайлишин, старійшина “Нових Імен”, який грав ще у першому поєдинку команди у далекому 2008 році, останній надійний рубіж нашого колективу. Тарас Николишин – наша бойова одиниця біля воріт суперника. Він завдяки вдалому дриблінгу забив не один гол у ворожі ворота.

Роман Пенгрин, якому ще треба дуже багато працювати над зупинкою і обробкою м’яча, але все рівно він забиває важливі голи, завдяки своїй наполегливості.

Антон Тесленко, якому можливо не вистачає технічних характеристик, але він це справно компенсує самовідданістю.

Також до команди долучився цього року Ігор Воробій (він же Воробус), який прогресує із кожним матчем і попрацювавши із своїм психологічним станом, може бути першокласним воротарем. Він ж повністю відповідає за інформаційну політику клубу, яка зараз на високому рівні.

Роман Ковалик, гравець, який швидко влився у колектив і став надійною бронею у обороні.

Тарас Копій, який вдало підключається до атак і завдяки нестандартним діям приносить користь “Новим Іменам”.

Денис Бутрин, який лише нещодавно підключився до колективу, але вже встиг стати основним гравцем у обороні команди.

Також ми не забуваємо і за інших гравців, які приносили перемоги нашій команді у цьому році. Це Юрій Кіржецький, який на жаль вилетів із футболу більше, ніж на рік, і ми з нетерпінням чекаємо його повернення, Олесь Великий, Андрій Великий, Дмитро Нітарський, Олександр Заяць, Дмитро Ковальчук, Мар’ян Ганущак, Іван Яцина. Ну і я, Володимир Крупчук, стараюсь зібрати всіх цих людей і створити дружній колектив.

Також хотів подякувати нашим уболівальницям і уболівальникам: Софії Ткачук, Оксані Великій, Галині і Божені Ільків, Наталі і Яні Нікітін, Христині Тачинські, Петру Зінчуку.

-Ваші побажання читачам напередодні Різдва?

– Я бажаю, щоб цей рік став кращим, ніж попереднім. Щоб в Україні і у ваших сім’ях все було добре.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*