Місток на ринку “Шувар” так і не повернуть? - Блог про Львів

Місток на ринку “Шувар” так і не повернуть?

Місток на Шуварі

На початку місяця у світ на цьому ресурсі вийшла публікація про те, що неподалік ринку «Шувар» з боку житлових будинків було знесено місток, по якому мешканці Сихова й не лише ходили на цей популярний оптовий ринок.

Звісно, що такі зміни викликали шквал критики на адресу власників рикну з боку тих же покупців.

Блог Воробуса також втрутився у цю проблему й окрім того, що автор написав публікацію, так ще й телефонував до менеджера по зв’язках з громадськістю, яка тоді пообіцяла, що місток обов’язково вернуть одразу ж після того як почистять річку.

Чекаємо…

Минув фактично місяць, місточок так і не вернули. Тому, Ігор Воробус вирішив знову навідатися на місце де колись був місток й подивитися, а чи справді тут чистять річку, чи повернуть у майбутньому те, що було колись.

Приїхав я туди на маршрутному таксі №37. Окрім мене неподалік автостоянки більше ніхто не виходив. Дивно таке бачити.

Повернутися у минуле на місяця так зо два. Та тут би вийшло пів маршрутки й пішло на «Шувар».

Місток

Виходить, що місток так і не вернули. Підходжу ближче й бачу, що його дійсно нема й так виглядає, що й вже більше ніколи не буде.

Берег з боку ринку серйозно почистили. Там зараз нема жодного дерева, куща. Скаладається таке враження що по ньому хтось переїхався бульдозером.

Також читайте:   Надзвичайна ситуація у місті. Транспорт паралізований?

Чи почистили річку?

Відповідь – почистили, плюс розширили і тепер там стільки води що можна або рибу запускати, або ж кататися на байдарках.

Але, найцікавіше не те. Навпроти вже колись містка робітники заливають на щось фундамент. Так виглядає, що незабаром тут з’явиться новий павільйон. Що в ньому будуть продавати невідомо, але те, що роботи там ведуться інтенсивно – це факт.

Про який місток тут може бути мова. Я можу помилятися, але його тут швидше за все вже ніколи не буде, ну або ж місток зняли для того, щоб люди не ходили біля цього будівництва.

Колись читав відгук однієї пані, яка казала, що зараз на «Шувар» можна обійти через ліс. Так от, скоро і там вже вхід закриють.

Ось такі от справи…

Сиджу дивлюся на це все, підходить до мене дідусь років 65-ти і питається чи буде тут ще колись дорога? Воробус не директор ринку щоб це знати, але він погодився з моїми домислами що ні.

Вертаюся назад, чекаю ту ж 37 маршрутку, людей окрім мене нема, приїздить…. в салоні теж їх мало. Люди розчарувалися й не їздять на «Шувар» чи просто знайшли іншу точку?

Пуста зупинка

Все, як завжди, не для людей?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 26.02.2016 пише:

    Про який місток тут може бути мова. Я можу помилятися, але його тут швидше за все вже ніколи не буде, ну або ж місток зняли для того, щоб люди не ходили біля цього будівництва.

    Ну так кеп)) якщо там йде будівництво(а судячи з фоток таки йде), то який там місток може бути? щоб люди лазили поміж будівельиками через перекриття? якщо там буде новий павільйон, то напевно вже до нього і буде робитись нормальний вхід і підхід)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*