Підсумки роботи блогу Воробуса у лютому місяці - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у лютому місяці

Підсумки роботи в лютому

Вже традиційно наприкінці кожного місяця блог Воробуса підводить підсумки своєї роботи.

Про що ми писали, що вдалося втілити в життя, де був автор, що бачив і не лише. Саме це описується у підсумках роботи за місяць.

На черзі місяць лютий. Він цього року має не 28, а 29-ть днів, рік високосний, кажуть одружуватися в цей час не можна.

Хоча, це всього лише забобони в які мало хто вірить.

Повертаючись до теми блогу в місяці лютому виділи би такі, описані нами, події:

Вшанування пам’яті загибелі цілої епохи української музики – Андрія Кузьменка (Скрябіна). Так, так, минув вже рік від час смерті цього чудового співака, який рівно рік тому, 2 лютого загинув в автокатастрофі на Дніпропетровщині.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні заходи якого відбувалися 19-20 лютого у багатьох містах України й Львова, зокрема.

Я вже зазначав у свої постах раніше, дуже прикро, що багато людей з байдужістю відноситься до цього дня. Все-таки, ці Герої боролися за наше майбутнє…

До подій міста. 7 лютого Львів вперше святкував не просто Новий рік, а Китайський. Казали що робиться це все для популяризації інших культур. Не знаю, організаторам однозначно видніше. За те, було весело побачити хоч і слабеньке, але все ж світлове шоу.

До подій спортивних.

Також читайте:   Інтернет зустрічі

Аматорська футзальна команда «Нові імена» за яку багато матчів відіграв Ігор Воробус зуміла вибороти друге місце серед команди другої ліги у змаганнях чемпіонату Львівщини. Далі на нас чекає перша ліга….

Львівська Енергія прогнозовано у півфіналі кубка з боями, але таки програла харківському Локомотиву, який зрештою й виграв національний кубок.

Футбольний Шахтар зумів пройти в 1/16 фіналу Ліги Європи німецький клуб – Шальке. В «гірників» після домашніх 0-0 мало хто вірив, але Луческу й компанія зуміли на виїзді втерти всім носа.

До подій блогу.

15 лютого на нашому ресурсі стартував черговий конкурс прогнозистів. Спершу думав він не збере великої кількості людей, але приз – 3 літри пива таки зумів привернути увагу.

А ще 23 лютого Воробус вийшов в люди й взяв участь у зустрічі з чемпіонкою світу з шахів – Анею Музичук.

Було весело.

Серед подій загальнонаціонального масштабу варто відзначити перемогу співачки Джамали у відборі на Євробачення-2016, а також війну на Сході нашої країни.

Там і на далі неспокійно й не знати чи колись це все завершиться.

Чого слід очікувати в місяці березні?

Ну, по-перше, весни. Вже набридла ця зима. А також традиційне свято шоколаду, матч за звання кращої шахістки світу й багато чого іншого.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*