Розпочався ремонт вулиці Черешневої - Блог про Львів

Розпочався ремонт вулиці Черешневої

Черешнева

Щоб там не казали, а ремонти доріг у нашому місті продовжуються. І це, незважаючи на те, що надворі не так вже тепло як здається.

І якщо у багатьох ЗМІ часто пишуть про масштабні ремонти, то Воробус опише ремонти маловідомих вулиць на яких нещодавно бачив як робітники трудяться.

Розпочнемо із вулиці Рильського.

Знаходиться ця вулиця фактично у центрі нашого міста і є бічною до Костя Левицького. Вона невеличка і цікава тим, що там знаходиться телефонна станція.

Так от, зараз тут ведуться масштабні ремонтні роботи по облаштуванню тротуарів. Минулого тижня тут проходив двічі й завжди бачив робітників. Мабуть, терміни робіт «піджимають», адже знаю по власному досвіду що наші робочі ніколи нікуди не поспішають.

Думаю до середини наступного тижня роботи тут будуть завершені.

А ще є у Львові така вулиця як Черешнева.

Якщо порівнювати її з тією ж Рильського, то вона знаходиться не так далеко від неї.

Як знайти? Орієнтири: вулиці Самійленка, що знаходиться біля середньої школи №6 на вулиці Зеленій, а також школа №28. Саме Черешневою можна вийти до школи з поглибленим вивченням англійської.

Пам’ятаю колись ходив по цій вулиці не один раз. Купити хатинку тут не так то просто як здається. Кругом як не глянеш одні особняки. Живуть тут не бідні люди.

Також читайте:   Пошук будинку у Львові: без сто грам не обійтися

Хоча, не всі такі. Є й домівки, що виглядають на фоні інших скупувато.

В кінці вулиці знаходилися колись аварійні сходи, але минулого року їх закрили на ремонт й зараз вже можна сміливо по них йти й не боятися що впадеш.

Щодо ремонту цілої вулиці, то тут ведуться зараз масштабні роботи й знову ж таки у швидких темпах.

Старі тротуари

Тротуари повністю замінюють, в районі сходів замінюють дорожнє покриття й стелять нове. Також робочі стелять нові тротуари.

Дізнатися інформацію про те, а хто ж є спонсором всіх цих робіт не вдалося. Робітники не особливо йшли на контакт. Можливо хтось із багатеньких дядів все оплатив, а може і місто виділило кошти.

Якщо ви ходите цією вулицею на роботу чти водите дітей в школу, то поки що оминайте цей шлях. Все-таки, поки не зроблять повністю ремонт нема чого тут вештатися, а потім все буде гарне.

Щодо інших новин зі стану ремонтів доріг, то вже незабаром мають закрити ще одну частину вулиці Мечнікова, а також почати ремонтувати вулицю Бандери. Думаю що з останньою будуть великі проблеми адже десь треба дівати весь транспорт.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*