Воробус на лікарняному. Тиждень другий - Блог про Львів

Воробус на лікарняному. Тиждень другий

Воробус з палицею

Вчора публікацій на блозі не було, автор відпочивав, але вже сьогодні спробую порадувати наших читачів новими публікаціями.

І перше про що ми будемо говорити, так це про лікарняний Воробуса. А, до слова, пішов вже другий тиждень. Сподіваюся він буде останнім і мені нарешті знімуть гіпс, який вже так набрид, що ви собі навіть не уявляєте.

Чим займається автор на лікарняному?

У порівнянні з минулим тижнем, який проходив, нууууууууууу, вже дуже скучно, цього вже є чим зайнятися.

А повеселила мене поїздка на футбольний поєдинок команди «Нові імена», який проходив в суботу, 26 березня в залі «СКА».

Спершу не хотів їхати нікуди, бо важко пересуватися, треба брати з собою милиці, але колеги з команди таки переконали вилізти з хати за що їм велике дякую.

За мною приїхали на авто, підвезли під сам зал, а там я вже пострибав на одній нозі спираючись на палицю. Вона тепер є моїм незмінним атрибутом. Чесно, інколи себе почуваю як старий дід. Помаленьку стрибаю, двері відчиняють, помагають йти.

Футбол пройшов весело. Були навіть моменти, коли я з іншими фанатами команди хотіли палицею дати по дупі судді. Звісно, це були лише емоції.

Опісля ще посидів з людьми на каві, а коли приїхав додому, то зрозумів, що треба вертатися до реального життя. А воно таке, що без чиєїсь допомоги важко йти в той же магазин, робити собі їсти тощо.

Також читайте:   Panasil putty: властивості та переваги застосування матеріалу

За те, нога потрохи почала заживати, вже не так болить проблемний палець як колись, але відчуття все рівно такі ніби ти носиш на нозі лижний чобіт.

Добре, що вдома є комп’ютер з доступом до Інтернету. Знайомі, друзі, родичі пишуть, телефонують, хочуть провідати, але я не особливо хочу щоб багато народу приходило.

Кожному треба відкрити, приділити увагу, а це забирає зайві сили.

Коли знімуть гіпс? Лікар казав що до кінця цього тижня ще треба в ньому походити, а потім він подивиться чи вартує звільняти ногу від «лижного чобота» чи ще тиждень прийдеться мучитися.

Радує також, що знайшов собі забаву на цей тиждень, а саме вчуся новим фішкам у плані роботи, переглядаю фільми, а також продовжую читати книжку.

Можливо буду більше пробувати гуляти, але це все буде залежати від погоди. Сьогодні скажімо тепло, а завтра обіцяють дощ. Тому, час покаже….

Якби там не було, вже зовсім скоро планую повернутися до нормального життя та й почати знову бігати у футбол. Травми лише загартовують…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*