Як обманюють на львівських ринках

Ринок

Черговий день триває, Воробус, як відомо, сидить на лікарняному, тому має більше часу щоб радувати наших читачів новими публікаціями.

Окрім того, що буду інформувати наших читачів про процес свого одужання, також не буду забувати й за інші теми.

І перше про що ми поговоримо, так це про те, як обманюють людей на місцевих ринках як міста Львова, так і України загалом.

Ні, не подумайте, що автор блогу знову взявся торгувати. Просто до нас написала людина, яка свого імені не назвала і розповіла які махінації там відбуваються. Можливо колись спробую попрацювати кілька днів на будь-якому ринку й все це перевірити.

А поки що нічого іншого не залишається, як цитувати слова нашого дописувача.

Добрий день, читачі блогу Воробуса. Отже, колись я неодноразово відвідував ринки, мав там кучу знайомих .які розповідали дуже й дуже веселі історії махінацій.

Не знаю як там зараз з цим ділом, але колись це було щось.

Найбільш крута афера була з розмінюванням грошей. Особливим попитом користувалася 20-ти гривнева купюра. Її робили на принтері й успішно кидали в обіг.

Часи змінилися і зараз на ринках можна зустріти гроші із зони АТО. Вони мають спеціальний зелений колір по боках. Люди, особливо з села, на ці відмінності не звертають уваги.

Гирі. Ооооооооо так. Моя вам порада, якщо і щось купляєте на вагу, то робіть це там, де є електронна. А то звичайну вагу дуже легко підробити.

Яким чином? Часто гирі надпиляні й не відповідають номіналу. 1 кілограм = 900 грам. Також халатом або шнурочком підтягують тарілку на вагах вниз.

Будьте уважними!!!!

На фруктах старі мандарини вимішують з новими. І не лише це стосується цих фруктів. Є кадри, що корів не мають і по селах збирають за безцінь сир і вже вдома ліплять кульки і ними торгують. Також чув, що сир голландський річної давності продають.

А найбільше мене з приставкою «мінус» веселили історію з випічкою на замовлення. Та й не лише на замовлення.

Як саме продавці дурили свої покупців?

Все просто, потенційні продавці пекли «спартаки», «медівники», «сирники», «вафельні слоїки», тупо топлять цукор з манкою і намазують цим замість згущеного молока.

Люди по дурості купляють, а потім шкодують і шукають продавців. А їх вже то і близько на цьому ринку нема.

Бували випадки що їх і знаходили, але це окремі випадки. Переважно аферисти дуже швидко зникають.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 22.03.2016 пише:

    Продати лівий вафельний слоїк і потім переховуватись) афера століття))

  2. Vertolit 23.03.2016 пише:

    Він був звинуваченний в виготовлені підробних тортиків, він знав що вони його знайдуть рано чи пізно,він потягнув руку в внутрішню кишиеню піджака намацаючи там свій панамський паспорт аж рабтом він згадав про лазаренка. – Нііі !!! подумав він мене і там дістануть…. Стукіт в двері. – Відчиняйте кондитерський контроль. І тут він зрозумів все скінченно, він переступив всі грані моралі підроблюючи тортики і знав що за це прийде відплата, от вона і прийшла. Кінець

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*