Як вибрати весільні обручки - Блог про Львів

Як вибрати весільні обручки

Як вибрати весільні обручки

За тиждень починається великий піст, а після посту на Україні традиційно починається період весіль. Процес підготовки до весілля клопіткий і довгий, серед усіх приготувань вибір обручки – один з найважливіших моментів. Адже день весілля з усіма його радощами і турботами промайне дуже швидко. Забудуться всі переживання, пов’язані з підготовкою до одруження. Залишаться щасливі фото і відео моменти. Життя повернеться в своє звичне русло, та залишиться один символ, який нагадуватиме, що ви чоловік і дружина щодня і щохвилини – обручка, прикраса з особливим змістом і значенням.

То ж як вибрати обручку? На чому акцентувати увагу?

1. Визначтеся з вибором. Це стосується як самої обручки так і місця її покупки. Вам необхідно заздалегідь знати, яке саме кільце хочете ви і ваша друга половина і де ви плануєте його купувати. Чи можливо ви будете виготовляти кільця на замовлення у ювеліра? Тоді необхідно підібрати відповідний приклад бажаної моделі, вибрати метал для кільця і вирішити, що буде в якості прикраси. Це може бути гравірування або дорогоцінний камінь.

2. Починайте пошук бажаного заздалегідь. Як тільки ви вирішили для себе, які саме обручки потрібні вашій парі, тут же вирушайте на пошуки в найближчі ювелірні магазини. Адже обручку купляють на все життя, і робити такий вибір поспіхом не варто. Можна виготовити обручки за ескізом, чи замовити з каталогу. Якщо у вас вже є заготовки бажаних обручок, то ви можете їх якось прикрасити. Наприклад, нанести гравіювання. Єдине, що це може зайняти багато часу.

Також читайте:   Конкурси на весілля. Частина п'ята

3. Різні обручки. Всупереч традиції, не варто хвилюватися якщо у вас і у вашої другої половинки різні погляди на те, якою має бути обручка і те, з якого металу повинна бути виготовлена. Сучасні обручки можуть і відрізнятися. Головне, щоб у кожному кільці була присутня хоча б одна деталь з кільця партнера, це ж відноситься і до дорогоцінних металів.

4. Бюджет покупки. Цей пункт неможливо опустити. Необхідно чітко визначитись скільки грошей ви готові віддати на покупку обручок. Знаючи розмір бюджету ви зможете підібрати цікаві для вас варіанти не лише в плані дизайну але і вартісної категорії.

5. Практичність. Тут мається на увазі ваш спосіб життя. Обручка має максимально відповідати вашому способу життя. Суть в тому, що кільце стане частиною вашого життя, тому якщо ви працюєте руками, подбайте про те, щоб обручка не заважала щоденним обов’язкам.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*