Якщо дівчина не хоче цілуватися - Блог про Львів

Якщо дівчина не хоче цілуватися

Не хоче цілуватися

Почастішали запитання в рубрику «Запитай у Воробуса». І, що цікаво, з приходом весни почастішали питання на тему проблем молоді.

Гормони то у всіх є і вони активізовуються. Але, менше з тим.

Переходимо безпосередньо до запитання яке задав Павло, а воно наступне:

«Доброго вечора! У мене таке запитання. Зустрічаюсь з дівчиною 1 рік 10 місяців замітив що вона все рідше хоче цілуватись зі мною, а іноді взагалі відмовляється. Раніше все було добре, вдосталь поцілунків, а зараз мені навіть трохи обідно через це».

Воробус не буде сидіти спокійно, поки не дасть конкретної відповіді на це запитання. Я ж ще той знавець любовних справ.

Отже:

1. Мене дуже цікавить питання, а скільки тобі та твоїй коханій років, чи живете разом тощо. Якщо менше 18-ти, то навіть нема про що говорити. В цьому віці досить часто люди між собою зустрічаються й самі не знаю що їм треба один від одного. Сьогодні Оксана любить Петра, а завтра любить Мішу, а після завтра вже Грішу.

Одним словом, цим перейматися не дуже то треба. Не буде ця з тобою, буде інша.

2. Якщо ж, все-таки, вам більше 18-ти, а той й двадцяти, то вирішення проблеми можна знайти наступними шляхами:

– у першу чергу спробуй пошукати проблему в собі. Як це не банально звучить, але можливо є варіант, що щось не так в тобі Як варіант ти можеш погано чистити зуби і є банальний запах з рота. Дівчина не може цього терпіти, сказати про це соромиться і тому ви не цілуєтеся так як треба.

Також читайте:   Як помиритися з найкращою подругою?

– вона таки тебе використовує

Так буває в житті, що дівчата знаходять собі хлопців грошовитих, спершу дають їм кохатися з ними, а потім мають коханців на стороні, а тут лише живуть щоб було. Банально? Але, тим не менше, варіант можливий.

– розлюбила або знайшла іншого

Теж, як варіант, і найближчим часом вона тобі про це скаже. Якщо ні, то сядь з дівчиною наодинці й відверто поговори. Спитай чому не хоче цілуватися, з чим це пов’язано. Поради ми можемо давати різні, але саме відповідь дівчини буде найкращою.

Скаже, що від тебе смердить, то пробуй цей неприємний запах якось нейтралізувати.

– нічого не робити

Дівчата також хочуть кохання, ніжностей, не хоче цілуватися, то нехай не цілується. Сама колись прийде й скаже, що хоче поцілунків. А тут вже думай все що хочеш. Можеш відповісти взаємністю, а можеш подразнитися.

Одним словом, маєш відповіді, а ти вже собі думай що робити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zars 28.03.2016 пише:

    Із щоденника П”єра Безухова: “Коли я вперше поцілував Наташу Ростову в губи, вона ноги стиснула так, що мені на носі тріснуло пенсне.”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*