21 квітня відкриють Великодній ярмарок у Львові

Великодній ярмарок-2016

Окрім того, що вчора Ігор Воробус сходив на фестиваль писанок, вдалося ще й прогулятися центром нашого міста й подивитися а що ж там цікавого відбувається.

Незабаром свято Великодня.

Як місто до нього готується?

Звісно, що у багатьох місцях все прибирають, але найголовнішим, мабуть, таки є Великодній ярмарок, який з року в рік відбувається у місті Лева.

Як вчора побачив, його і зараз почали облаштовувати й незабаром відбудеться офіційне відкриття.

Що цьогоріч зможуть побачити відвідувачі на цьому ярмарку, коли він відкриється, години роботи та багато іншого читайте далі.

Отже, коли вчора прогулювався проспектом Свободи, то побачив, що ятки для продажу вже фактично встановлені. Єдине місце, де ще не все готове – це недалеко від приміщення театру опери та балету Соломії Крушельницької.

Там завершуються останні приготування до ярмарку, який офіційно має запрацювати вже завтра, 21 квітня й триватиме до 16 травня включно.

Тобто, фактично він працюватиме і на Вербну неділю, і в Страсний тиждень і ще тиждень після дня Провідної неділі, яку цьогоріч будемо святкувати 8 травня, якраз перед всім відомим днем 9 травня.

Години роботи:

у будні дні ярмарок на пр. Свободи працюватиме з 11:00 до 22:00 год, у вихідні дні – з 10:00 до 23:00 години.

Також читайте:   Тіматі у Львові

Що там можна буде купити?

Такою продукцією будуть як звичайні товари (продукти, сувеніри), так і великодні: писанки, кошики для пасок, паски й так далі.

Алкоголь на ярмарку також буде, щоправда його і як розважальні заходи обмежать у період з 25 по 30 квітня, саме тоді коли триватиме Страсний тиждень.

Ми ж таки релігійні люди, віримо у Бога й не можемо себе вести по-хамськи.

На свято Великодня ж все відновиться.

Хто не знає на території будуть чотири туалети (в кущі ходити явно не треба), а також велика кількість баків для сміття (сміття також треба викидати в спеціальні урни, а не куди завгодно).

А насамкінець про родзинку Великоднього ярмарку. Отож, у його середині десь приблизно на місці новорічної ялинки мають поставити велику писанку.

Саме вона стане візитною карткою свята Великодня у нашому з вами місті.

Воробус обов’язково завітає на ярмарку коли її відкриють й само собою поділиться своїми враженнями від побаченого.

Далі буде… Незабаром ми продовжимо… Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*