Де у Львові будуть локації на обливаний понеділок - Блог про Львів

Де у Львові будуть локації на обливаний понеділок

Локації

До свята Великодня залишається все менше та менше днів. Люди вже потрохи почали готуватися до освячення Великоднього кошика.

Воробус теж про це щось напише завтра, а поки що поговоримо про наступний день після Пасхи, а саме свято обливаного понеділка.

Хоча, не знаю чи цей день ще можна назвати святом.

Так, колись наші предки придумали обливатися водою адже думали, що саме завдяки ній можна позбутися злих духів і значно покращити собі карму.

Роки минули, люди змінилися й з часом це свято переросло в забавку для дикунів. Переважно цим ділом займаються в Західній та центральній Україні. Львів тут не є виключенням.

Якщо ви хочете побувати в екстремальній ситуації, то завітайте в день обливаного понеділка в центр нашого міста. Саме там буде одна із трьох локацій де буде дозволено обливатися.

В інших же місцях нашого міста, повторюю, це робити заборонено. Хоча, знаючи наших людей можна від них очікувати всього чого лише хочеш.

Дівчатам взагалі раджу бути максимально обережними і без хлопців не ходити.

Де ж будуть дозволені локації для обливання у Львові?

1. Шевченківський гай.

У Воробуса є хороша традиція на другий день після Великодня ходити в це чудове місце для відпочинку у місті Лева. Щоправда там я не обливаюся, але знаю, що неподалік церкви на галявині молодь збирається, кучкується й згодом починає обливатися.

Також читайте:   Привітання з Різдвом Христовим

Цей рік виключенням не стане.

2. Площа Музейна.

Якщо ви не знаєте де вона, то скажу, що це район головного входу в Домініканський собор.

3. Площа Ринок (район головного входу в міську Раду).

Саме тут з 11 і до 18 години можна буде як слід обливатися і виплиснути назовні всі свої емоції. Це якби то правильно сказати, основне місце для обливання у нашому місті.

Цьогорічною родзинкою стане те, що окрім основного майданчика, на площі буде обладнано місце для дітей на яке дорослі люди заходити не матимуть права.

А щоб не йти додому мокрими з іншого боку площі буде роздягальня, а також місце для сушіння.

Ось такі от справи. Особисто я відношуся до цього свята негативно й взагалі вважаю, що його слід заборонити проводити у нашому місті. Правила, майданчики – це все добре, але в будь-якому випадку знайдеться рагуль, який порушить всі правила й почне обливати гарно вдягнених людей, які просто вийшли прогулятися.

Будьте розумними…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Жук 29.04.2016 пише:

    Дикуни, не дикуни, а обливаний понеділок для кращий понеділок в році!!! Просто це все треба робити організовано, минулого року з 5-річним племінником попали на пл.Ринок , емоцій купа, дівчата (брали з собою змінний одяг) обливались не гірше хлопців, туристи в шоці і в захваті. Потім цілий рік знайомим показував фото і відео)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*