Скандальний місток на ринку Шувар замінили новим входом - Блог про Львів

Скандальний місток на ринку Шувар замінили новим входом

Новий вхід

Нічого Воробус не встигає, таки вихідні як не крути, хочеться більше погуляти, але по приході додому таки намагаюся поділитися з нашими читачами тією інформацією про яку мені доводиться дізнаватися.

І зараз ми будемо говорити за тему, яка була на вустах не однієї людини протягом останніх трьох місяців.

Справа у тому, що десь на початку лютого громадськість обурив той факт, що на нижньому Шуварі (ринок на Сихові) ні з того, ні з сього, зі сторони вулиці Чукаріна взяли й забрали міст по якому кожного дня ходила не одна людина.

Визнаю, було зручно. Я особисто їхав на Шувар 37 маршруткою, виходив на передостанній зупинці й там через міст заходив на такий популярний ринок.

Та й зрештою, що там Воробус, туди ходили сотні людей.

Мить і містка не стало. Тоді, пригадую, навіть особисто телефонував менеджеру по зв’язках з громадськістю й задавав питання, а коли ж відновлять місток?

Мені відповіли що незабаром, лише почистять річку, яка там проходить.

Що ж, почали чекати…. Приїхав туди за місяць, річку почистили, але місток так і не вернули. Як то співав колись співак Андрій Кузьменко, цитую: «нас кинули….».

Стало зрозуміло, що місток так і не думають повертати, а навпроти зайнялися будівництвом нового павільйону.

Також читайте:   Податок на нерухомість: скоро не вийдем з хати

Кінець? Треба обходити кругом щоб потрапити на ринок?

Іншої думки були люди й вирішили не чекати поки керівництво ринку Шувар щось буде робити й зробили свій місток. Щоправда це вийшло трохи смішно, адже переходом через річку стала банальна дошка через яку люди тепер майже кожного дня переходять на іншу сторону.

Новий місток?

Весело… що тут не скажеш. Чув від місцевих людей, що вже навіть бували суперечки між людьми й робочими, які продовжують будувати новий термінал.

Був сьогодні на ринку, спеціально пішов через таке відоме мені місце й побачив, що нарешті керівництво ринку пішло на зустріч людям. Навпроти дошки, яка лежить у воді поставили вказівники, де написано, що вхід/вихід із ринку знаходиться одразу ж за терміналом із фруктами та овочами.

Вказівник

Що ж, йдемо туди щоб глянути, а що ж там зробили.

Яким було моє здивування, коли я побачив викладену дорогу по якій йшли покупці з ринку.

Вказівник

Можуть як захочуть виявляється….

Хоча, як на мене, було би краще щоб місток таки вернули і люди як і колись нормально собі ходили на ринок, а не йшли в обхід через вулицю Хоткевича.

Треба ж все робити для людей, а не для себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*