Як триває процес реабілітації Воробуса після травми - Блог про Львів

Як триває процес реабілітації Воробуса після травми

процес реабілітації Воробуса після травми

Воробус протягом двох тижнів писав велику кількість публікацій про те, як він сидить на лікарняному в гіпсі. Останній зняли і настав час розповісти про процес реабілітації після травми.

Саме з ним часто можуть виникати проблеми.

Так от, минулої п’ятниці я завітав до лікаря-травматолога, який прийняв рішення таки зняти гіпс з проблемного пальця (близько двох тижнів тому Воробус отримав травму великого пальця на одному з фут зальних поєдинків-авт.).

Само собою я пручатися сильно не став, адже краще вже ходити по вулиці на своїх ногах чим сидіти в чотирьох стінах в хаті.

Тим не менше, лікар мене попередив, що сильно навантажувати ногу не потрібно, а все робити поступово. Мотивував він своє рішення тим, що нога тривалий була в гіпсі й може підпухати. Казав, що добре би було поносити такий бандаж:

бандаж

Почав ходити, розходжувати ногу й зрозумів, що таки її перевантажив. Особливо це відчувалося ввечері, коли приходив додому.

Навантаження прийшлося зменшити і, що цікаво, набряк на пальці почав зникати. Тому, даю пораду на майбутнє людям, які будуть мати подібну травму. Після зняття гіпсу хоча б тиждень не давайте великих навантажень на ногу.

А якщо набряк таки буде, то є спеціальні пігулки, які його знімають.

До теми футболу. Якщо хтось собі подумав, що автор вже ніколи в нього не буде бавитися, то ці люди помиляються. В травні місяці наша команда стартує у першій лізі любительського футзалу Львівщини і я не можу не скористатися нагодою там зіграти.

Також читайте:   Подолання депресії за методами Воробуса

Все-таки, до цього йшов досить тривалий час.

Коли я зможу приступити до тренувань? Все йде до того, що зможу бігати десь приблизно за десять днів, ще сім піде на бігову роботу, а опісля якщо нічого не буде боліти, то приступлю до роботи з м’ячем.

Тому, мій прогноз, якщо не на перший, то на другий тур чемпіонату я маю бути готовим.

Тим не менше, на тренуваннях команди буваю, дивлюся за новачками, адже треба знати хто як і де грає.

А поки що, Воробус зайнявся качанням пресу, іншими фізичними вправами. Нога, ногою, а треба й ще щось робити.

Також після тріщини пальця почав більше їсти вітамінів, сиру, який має такий необхідний кальцій.

Сподіваюся, що влітку подібним травм не буде, та й не лише влітку, бо у Воробуса є великі туристичні плани. Багато ще де не бував, а роки стрімко минають і минають.

А ходити там прийдеться багато.

Насамкінець, відповім на запитання одного з наших читачів, який запитав а де ж гіпс? Відповідаю, викинув у сміття.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*