Якою є сучасна дівчина - Блог про Львів

Якою є сучасна дівчина

Куряща жінка

Черговий день наступив, видається він якимось вже аж надто скучним.

Справа у тому, що після літнього тепла прийшло похолодання та дощ. Як же Воробус не любить подібної погоди. Засинаю на ходу й це при тому, що ніби виспався й мав здоровий сон.

Тим не менше, намагаюся рятувати себе кавою й потрохи видавати у світ нові публікації.

Цього разу розпочнемо із наших читачів, які часто надсилають мені досить таки цікаву інформацію як на пошту, так і в рубрику «Запитай у Воробуса».

От і зараз листа написала нам людина, яка назвала себе – «Розумний» і попросила опублікувати його домисли. До речі, забув сказати, якщо все буде добре, то незабаром на блозі з’явиться новий автор публікацій.

Це ідея поки лише в процесі, бо людина думає. А поки що слова хлопця:

Вітаю. Не знаю як відреагують на мій пост представниці прекрасної статі, але сподіваюся що до деяких з них дійде.

Що сталося і що не так? За дівчатами давно спостерігаю. І це природньо, бо я – хлопець і мені треба пару. Проблема – як знайти толкову дівчину в світі, де майже кожна або вживає спиртне або ж курить як старовинний паровоз.

Приклад? Без проблем. Якось стою з другом в центрі нашого міста, йде дівчина гарної зовнішності. Окрім сумочки має з собою ще сітку в якій: булочка, пляшка кока-коли, банан і пачка цигарок.

Спостерігаю за нею, може цигарки курить не вона, а її бойфренд, тато, дідусь, дядько чи хтось інший?

Через мить сумніви розвіюються. Дівчині дзвонить телефон, вона піднімає слухавку, зупиняється і каже: «зачекай, я прикурю, бо щось нерви у мене».

Ось так от. Звідки нерви в такої гарної дівчини, якій на вигляд не більше 25-ти років.

А тепер явіть собі як вона харчується. Булочку з’їла, запила колою, яка шкодить шлунку, потім закурила цигарку й пішла далі.

Як вона може народити здорову дитину?

Шкода, але сучасний світ такий, що мене вже нічого не дивує. Друг, що стояв біля мене сказав просто не звертати уваги. Вартує його послухати? Як варіант, але ж не можу.

В Україні такі гарні дівчата й так «гроблять» своє життя.

Хочу попросити Воробуса опублікувати цей пост в себе на блозі. Цікава думка читачів, великої кількості людей про цю проблему. Що буде з молоддю далі.

Старші люди мені колись говорили, що в їх часи ніхто не курив.

З повагою, «розумний».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. zars 12.04.2016 пише:

    З дівчатами потрібно спілкуватись (на усіх рівнях), а не спостерігати за ними.
    “Розумний” – маньяк.

  2. Davi 13.04.2016 пише:

    Izgaj v selo dojarky viz’mech

  3. asd 14.04.2016 пише:

    автор незайманий?

  4. Arwenita 14.04.2016 пише:

    Я б на місці автора, який назвав себе “Розумний”, трохи була б обережною з деякими висновками. Як би дивно це не було, але в таких, що палять і випивають, народжуються цілком здорові дітки. Не у всіх, звичайно. Але випадків таких ціла купа. Натомість у батьків, які дотримувались здорового способу життя, займались спортом і так далі, чомусь народжуються дітки з вадами чи із страшними хворобами. Від того ніхто не застрахований. Я не закликаю всіх палити і вживати алкоголь. І сама веду здоровий спосіб життя (ну, крім спорту). Але не все так однозначно. Автору рекомендація – більше уваги звертати на тих дівчат, які задовольнили б його вимоги. А не займатись постійною критикою і не занурюватись у настрій “всьо пропало”.

  5. Arwenita 14.04.2016 пише:

    І ще момент: якщо майбутній батько вживає алкоголь – це також може позначитись на здоров”ї майбутньої дитинки. Отже, пане Розумний, можете починати відмовлятись від градусних напоїв уже прямо зараз =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*