Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена – Фуджікура. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена – Фуджікура. Анонс

Нові імена - Фуджікура

Вже завтра у місті Львові на полях «Електрон», що знаходяться на вулиці Генерала Чупринки стартує літній сезон в асоціації любительського футзалу Львівщини.

Участь у цих змаганнях прийматиме й наша команда – Нові імена, яка цього разу вирішила спробувати свої сили у першій лізі.

Після сезону у третій та двох сезонів у другій лізі – це для нас нове випробування. Саме ця ліга має показати наскільки наша команда готова до змагань із більш сильнішими командами.

У першому турі Нові імена зіграють проти колективу – Фуджікура. Назва нічого не говорить, але якщо подивитися по складу, то це команда, яка колись брала участь у змаганнях під назвою – Електроконтакт.

Вони постійні учасники першої ліги, тому на цю гру Фуджікура виходить у статусі фаворитів, а ми ж будемо намагатися здобути перші очки.

У якому стані підходить до цієї гри наша команда?

На даний час Нові імена за винятком Воробія, Ковалика, Копія та Богатюка перебувають в місті Києві на турнірі під назвою – PMT Cup 2016, де змагаються за найвищі місця.

Тому, завтра ми будемо грати фактично з потяга. Але, на це і є команда, що в ній є велика кількість гравців.

Перехід із залу на штучні поля.

Також читайте:   Чемпіонат Білорусі. Фінал. Матч № 3. «Вітен» – «ВРЗ» – 4:2

З цим компонентом проблем ніби не має бути. Команда вже з березня місяця часто тренувалася на полях того ж таки «Електрону» та й дводенний турнір в Києві також має допомогти.

По складу. Нещодавно на тренуванні отримав травму – Ковалик. У вчорашній розмові Роман повідомив, що з ним все гаразд і він в суботу точно зіграє.

Почав тренуватися на повну воротар – Ігор Воробій, який ще на Кубку чемпіонів Львова зламав великий палець ноги. Довго він не міг оговтатися від травми, але схоже нарешті чорна полоса позаду.

Не знаю чи Ігор зіграє завтра, але те, що потрапить до заявки безсумніву.

Про суперника

Важко буде проти них грати, але нічого неможливого у футболі нема. Нам треба виходити й доводити на полі, що ми також чогось та й вартуємо.

А там побачимо…

Нагадаю, що перший поєдинок у рамках першої ліги любительського футзалу Львівщини Нові імена розпочнуть о 14 годині 50 хвилин.

Також, цього року було сформовано другу команду, яка гратиме у третій лізі. Вона завтра, 21 травня також гратиме. Суперник – колектив Невгамовні-2 й початок цієї зустрічі о 13 годині 10 хвилин.

Опісля матчів очікуйте детальніший звіт із місця подій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Jorgen 20.05.2016 пише:

    шо за хмарочоси на фото? Нові імена в Фуджікурі?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*