Львів святкує своє 760-річчя (фото)

Король Лев

Тривалі вихідні тривають. Святкувати є що, як не крути.

Це і просто вихідні дні, День Матері, а також День народження міста в якому ми живемо і його назва – Львів. І перше про що будемо говорити, так це саме про день міста Лева. Його, традиційно відзначають на свято Юрія.

Так як ця дата, 6 травня випала цього року в п’ятницю, то основні святкування місто перенесло на суботу та неділю.

Зокрема, вчора у місті відбувся святковий парад у якому взяло участь близько 2 тисяч людей.

Ще з самого ранку в’їзд у центр міста було закрито, люд потрохи збирався, а близько 14 години 15 хвилин святкове дійство розпочалося на площі Міцкевича.

Також читайте:   Хелловін: історія, звичаї, символи, критика…

Ведучий взяв слово, привітав всіх з 760-м днем народження, а потім розпочався парад, який відкрили король Лев та Патриція.

Вони пройшли центром на конях, а потім вже йшли інші учасники, а точніше: колективи Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, оркестр «Сурми Галичини», народні колективи, оркестр Академії сухопутних військ, дитяча студія «Горицвіт», шкільні колективи, дитячі театралізовані літературні герої, спортивні організації силових, олімпійських та екстремальних видів спорту, громадські організації та об’єднання, представники ДЮСШ, велосипедисти, пластуни, стародавні лицарі в обладунках та багато інших.

Пропоную переглянути коротенький фотозвіт де ви побачите як парад, так і інші цікаві фото з святкування дня міста Львова:

Прапор біля Ратуші

Вивіска

Культурні події

Квіти в центрі

Парад у Львові

Ляльки

Коні

Маска

Площа Ринок

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*