Справа не в козлах

Не всі козли...

Всім відома вічна проблема: хтось когось не любить, хтось когось “кидає”, хтось когось використовує. Як правило, ображеною стороною є жіноча половина людства, і тому навіть є всім давно відома фраза – “Всі чоловіки козли”.

В певний момент я задумався над цим твердженням і дійшов до висновку, що це не зовсім так. А навпаки, – жіноча половина людства пожинає плоди свого характеру, який успішно працював протягом всього існування людини.

На мою думку, тема пікантна та актуальна і вона, можливо, буде зверненням до прекрасної та красивої, на жаль не завжди, половини людства.

Майже кожна дівчина, яка задумується про своє майбутнє життя, мріє про те, щоб в неї все було прекрасно. Вона хоче зустріти красивого та хорошого хлопця, щоб потім з ним прожити все своє життя. І ось вона виростає, закохується та навіть взаємно.

Все йде просто чудово: подарунки, квіти, ніжні поцілунки – кращого годі шукати.І ось вона вирішує, що це той єдиний та неповторний. Вона вирішує, що готова бути з ним. І ось відбувається перша ніч, все ніжно та прекрасно, вона щаслива. А потім ранок, вона просинається… А тут, бац ,його немає… І все, капець прийшов амурчику, він здувся, забухав…

Все так сумно та печально, дійсно шкода дівчинку. Можна погодитись, що хлопець козел.

Але я б так не сказав, сама винна, сама не навчилась розбиратись в людях. І взагалі вішалась на першого ліпшого. І таки це не все, бо хотілося б дізнатись чому цей хлопець такий. Чому він вирішив використати дівчинку? І чи був він колись іншим?

Як показує статистика опитувань, то більше ніж 90% опитуваних хлопців хотіли б серйозних стосунків з логічним продовженням. А що до дівчат, то процент тих які хотіли б такого самого, інший – 74%. Це маленьке “але”. Заставляє задуматись. Але повернімось до цього поганого хлопця. Ріс собі хлопчина та нічого не планував, мав безтурботне життя.

Але з часом від підріс і в нього з’явилась симпатія, він почав проявляти увагу, робити хороші вчинки.Але перша симпатія повелась з ним не дуже добре, їй просто подобалось, коли їй роблять подарунки приділяють увагу і все. Ій було все рівно на те що він відчував, вона культурно від нього позбавилась. Але наш герой не сумував, це була просто невдача.

Також читайте:   10 причин чому варто займатися сексом

Потім з’явилась ще одна дівчинка, на перший погляд мила та гарна. І наш хлопчик знову робив для неї тільки хороше: квіти, подарунки, хороше та миле ставлення, у всьому допомагав. Дівчинка також була мила і здавалось взаємна, але це було не довго, бо їй було важливо все те що вона отримує від хлопчика, але не він сам. Це ж так приємно мати шанувальника, який готовий заради неї на все.

Але він не здавався, робив усе можливе, щоб її завоювати, а дівчинка не казала ні і не казала так. Так ще продовжувалось певний час і хлопець просто втратив всілякі надії на щось добре.

І далі впродовж певного відрізку часу такі ситуації повторювались. Але в певний момент, хлопець просто зрозумів, що йому не потрібно щось відчувати чи так перейматись почуттями. Він може отримувати кайф і не перейматись, бо він вже своє “напереживав”.

І ось так, з хорошого та милого хлопця він перетворився в безтурботного чувака, якому все все рівно. І ця дівчинка була для нього просто ще одною. Такою ж як він був колись для інших.Все дуже просто та логічно.

Так, це може бути суб’єктивна думка, але не дарма ми знаємо історію про Єву,яка спокусила Адама і принесла зло. Також міф про троянську війну – все почалося з жінки, яка поміняла одного на іншого і через неї повмирали тисячі людей.

І історія знає багато таких випадків. Не дарма кажуть, що жінка на борту це зло для корабля.

А для тих, хто скаже, що ні дівчата не такі, просто вони стали такими через таких поганих хлопців, я наведу один приклад.

Вже досить давно в інтернеті гуляє відео, де маленька дівчинка розказує як треба використовувати хлопців, як багато вони мають робити для неї і так далі. А це всього лиш дитинка, яка не знала життя.

А що буде, коли виросте? Вона стане тим інструментом, який зробить милого та добродушного хлопця, поганим та безсердечним козлом. А потім плачуть через це… Тому справа не в козлах, а в комусь зовсім іншому.

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.05.2016 пише:

    В певний момент я задумався над цим твердженням і дійшов до висновку, що це не зовсім так

    це мені нагадало пародію Гаріка Бірчі на Юща – “сьогодні я мав розмову з туркменбаші, і ми дійшли висновку, що українці – це європейська нація!” 😀

  2. Maryn 21.05.2016 пише:

    Щось ви ображені на жіночу частину людства. Мабуть, просто не треба бути дуже довірливим, не тільки піддаватись емоціям,а й керуватись розумом. Коли ти сам самодостатня людина, позбута “привидів” з минулого, то тоді зможеш розділити своє щастя з кимось

  3. Stakeholder 21.05.2016 пише:

    позбута “привидів” з минулого

    привидів з дитячого садка 😀

  4. The Notorious B.I.G. 21.05.2016 пише:

    Нашо ті баби, коли є горілка (с) Горобе 🙂

  5. Vorobus 22.05.2016 пише:

    🙂

  6. Arwenita 13.11.2018 пише:

    Короткий зміст:
    – Хто всравсь?
    – Невістка!
    – Так її ж нема.
    – А он плаття висить!

    Який “молодець” герой, описаний у пості! Нарешті після стількох помилок знайшовши справжнє кохання і ту єдину, нагидити їй в душу. І то лише для того, щоб помститись за те, що колись зробили йому. Аплодисменти!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*