Як одягатись повненьким дівчатам - Блог про Львів

Як одягатись повненьким дівчатам

Як одягатись повненьким дівчатам

Після розмови з подругою, яка не може скинути вагу після пологів вирішила написати про дискримінацію. Про дискримінацію у світі моди. Поправочка – в світі української моди. Як то кажуть, у мене вибірки не американська і не європейська.

Чому на всіх сторінках українських журналів стилю і моди повально дистрофічні або просто худі дівчата, але абсолютно немає повненьких? Чому вони зустрічаються тільки в розділах “я повна, але все одно себе люблю і приймаю своє тіло, як є”? Що за геноцид?

Максимум, що ви можете – це вчити виживати повних жінок в нашому жорстокому світі! А навіщо вчити їх виживати? Вони тепер нормально жили б, якби ви не акцентували увагу!

Дівчата з розміром “плюс” на думку дизайнерів, творців одягу, трудящих глянцю і творців каталогів чомусь залишаються виключно на традиційних жіночих ролях – позиціях дружини, матері, хранительки домашнього вогнища, “справжньої” м’якої жінки, для якої і пропонуються відповідні, виключно жіночні і м’які наряди.

Хоча розмір «плюс» може виглядати дуже гарно стильно, якщо дотримуватись кількох правил:

1. Не намагайтесь одягнутися у щось мале, звичайно так поступають жінки, що звикли до старого розміру. Потрібно розуміти, що ніщо так не повнить, як навіть злегка малий одяг.

2. Остерігайтеся носити занадто широкий або балахонистий одяг, він не має здатності приховувати округлі форми, а навпаки зробить вас більше. Або повні жінки роблять ще навпаки, одягають туго обтягуючий одяг, що підкреслює повноту. Ваше вбрання, має бути прилеглим, але в своїй конструкції мати деяку жорсткість, тобто не обтягувати вас по всіх лініях тіла, але і ні в якому разі не звисати з вас безформною ганчіркою.

3. Не потрібно купувати собі кольорові речі в теплих і барвистих тонах, особливо коли вони мають великі малюнки або візерунки.

4. Бійтеся дрібних аксесуарів. Носіть великі широкі браслети, широкі ремені на поясі і великі сумки підходять під ваш наряд.

5. Обов’язково вибирайте сукні по фігурі, і завжди робіть акцент на талії. Вони здатні зробити повну жінку не тільки стильною, але і створити гарний силует, особливо яскраво підкреслити лінію грудей і стегон.

Також читайте:   Новорічний подарунок для дівчини

bogatir.com.ua

6. Не забувайте і про нижню білизну, так як неправильний її вибір, може сильно погіршити ситуацію і тільки ще більше підкреслити повноту, яку повні жінки завжди намагаються приховати. Одягайте коригуючи стягуючу нижню білизну, вона з легкістю і дуже ефективно підкоригує контури вашої талії, підкреслить форму бюсту, живота, сідниць, стегон і інших зон на вашому тілі, які ви вважаєте проблемними.

7. У прохолодну погоди, одягайтеся в светри, кофти і топи, зроблені з м’яких еластичних тканин. Такий одяг має властивість відмінно описувати округлі форми повних жінок, тому ваша повнота не буде сильно кидатися в очі.

8. Добре на повних жінок виглядає одяг з наявністю V-образного вирізу, ця здавалося б незначна деталь візуально витягує верхню частину тіла, що робить її значно тоншою.

9. Ось і дісталися ми до туфель для повних жінок. Вважається, що оптимальний розмір каблука 3-5 см. Остерігайтеся взуття на дуже широкому каблуці, на занадто тонкій шпильці або танкетці: трохи помилитеся і ваша фігура буде виглядати громіздкою.

10. Для комбінованих кольорів в одязі, повним жінкам можна одягати оптимальну схему «Темний верх – світлий низ», дана комбінація надає елегантності і підкреслює силует. Але не для грушовидних фігур!

11. Вибирайте для себе відповідні спідниці, в тому випадку, якщо у вас повні ікри, то спідницю потрібно злегка подовжити, але якщо щиколотки також пухловаті, то – подовжувати не варто, робіть вибір на довжині до коліна.

12. І тепер найцікавіше, що стосується прикрас. Повна жінка буде виглядати ефектно використовуючи яскраві аксесуари – хустки, брошки, буси, контрастні коміри, в загальному все, що сильно буде притягувати погляд оточуючих до особи.

Ну і пам’ятайте, що мене краса жінки, це не розмір одягу. Головне – це сукупність якостей: жіночність, променистість, позитивність. Від внутрішнього настрою зовнішня краса буде проявлятися сама собою.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*