Блогери!!! Ви де? – відгукнувся Patron - Блог про Львів

Блогери!!! Ви де? – відгукнувся Patron

Патрон повертається

Продовжуємо зв’язуватися з блогерами й розпитувати як вони поживають. І на черзі в гості до Воробуса завітав – .

– Здоров Patron, як життя? що робив в Ужгороді?

Привіт. Насичене життя, останнім місяцем навіть дуже. В Ужгороді зустрічався з старими друзями і познайомився з прекрасною дівчиною.

– Перше питання, яке у мене виникло, зайшов на ваші блоги, чому ви їх не оновлюєте? невже набридло?

На жаль через активне зовнішнє життя трохи мало часу лишається на блог. Напевно зараз такий стан душі – більше драйву, емоцій, знайомств. Найближчим часом хочу знайти резонанс і поєднювати активне життя з веденням блогу.

– Так ви плануєте відновити блогерську діяльність?

Блог залишається для мене творчою віддушиною і якщо зараз нема бажання чимось ділитися, це не означає, що я його кинув. Натхнення то така штука, може з’явитися у любий момент. 🙂

– Чим зараз займаєтеся? знаю ви колись захопилися танцями як зараз з цим?

Танцями надалі займаюся активно, недавно навіть брав участь у змаганнях. І вже ось як два роки займаюсь менеджментом власної студії Dance Family.

Успіхи у нас може поки і не дуже, зате у нас прекрасна творча команда і ми кожного дня працюємо, щоб наша студія ставала кращою і вчимося на своїх помилках.

– За іншими блогерам слідкуєте і чи взагалі підтримуєте з ними зв’язок?

Зв’язок підтримую, хоча за блогами останнім часом слідкую не так активно. Дуже надихали статті Олі Врублевської, але останнім часом, щось практично не бачу від неї нового матеріалу у стрічці новин соцмереж.

– Що можете сказати за українську блогосферу? вона зараз розвивається чи загальмувала?

Поняття блогосфери якесь дуже широке і умовне водночас. У моєму розумінні сама блогосфера після значного піднесення почала вимирати з початком буремних подій у нашій країні. Український інтернет заполонили суцільні новини. Хотілося б більше індивідуальності в українських блогах. Приємно, що є такі Блогери, як: Пан П, Воробус, Оля Врублевська та і інші, які вірні своїй ідеї і тим самим розвивають нашу українську блогосферу, але таких як ви, зараз меншість.

Також читайте:   Як зробити грамоту за 10-ть хвилин

– Дівчину вже знайшли? Пам’ятаю ми колись писали з вами статтю по цьому питанню?

Як я вже згадував, я зараз веду активний спосіб життя і сильно не переймаюся питаннями дівчини поряд. Ми неодмінно зустрінемося, і я відчуваю, що дуже скоро. Хоча сидівши скласти руки теж не можна. Ось нещодавно приєднався до чудової команди Благодійного аукціону побачень, завдяки якому є можливість познайомитися з Щирими і Справжніми дівчатами (інші просто не будуть брати участь у такому ) і водночас допомогти людям, які цього справді потребують. Ось якраз знову про Ужгород – якраз їздив на побачення з дівчиною, яку ”викупив”. Знайомством дуже задоволений!

– Найважливіша подія, яка відбулася у вашому житті за рік?

Найважливіша подія не те що року, а останніх двох років – це відкриття і розвиток нашою танцювальної студії, яку ми не дарма назвали Dance Family: ми всі велика сім’я, яка сподіваюся з наступного сезону буде ставати все більшою і більшою.

Танці

– Коли завершиться війна на Донбасі і чи реально Україні вступити у Євросоюз?

За війну скажу одне, коли потрібно було зробити один рішучий крок, щоб присікти таке раз і назавжди – це не було зроблено. А що робити в сьогоднішній ситуації – чесно, навіть не знаю. Хоча кожного дня за це думаю…. Щодо Євро союзу – вже цілий місяць чую від людей один меседж, з яким повністю згоден: поки ми не почнем бути чесними, відповідальними і почати будувати і не руйнувати, брехати, красти і давати хабарі, то нічого доброго у нашій країні не буде!

– Воробуса читаєте?

Як я вже згадував трохи вище, зараз читаю блоги менше, але я виправлюсь, Воробусе .

– Ваші слова всім читачам як нашого блогу так і людей навкруги?

Хочу насправді побажати всім бути чесними, передусім, з самим собою. Думаю, саме з цього нарешті почнуться позитивні зміни у нашій країні!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 23.06.2016 пише:

    Дякую Олександру-Патрону за згадку про мене і душевний відгук про мій блог.
    Дуже-дуже приємно.
    Щодо статей – старатимусь надолужити! 🙂

  2. Пан П 23.06.2016 пише:

    Теж цікаво було глянути. До речі, Воробус, посилання на студію Dance Family не працює, виправ будь-ласка.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*