Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Визначилися чвертьфіналісти змагань - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат Європи-2016. Визначилися чвертьфіналісти змагань

Ісландія шокує світ

Чемпіонат Європи з футболу на полях такої країни як Франція триває. Вчора завершилася 1/8 стадії змагань.

Подарувала вона ряд сенсаційних результатів.

Хто зумів пробитися у чвертьфінал змагань, коли відбудуться ці матчі, які команди на даний момент є фаворитом турніру та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочалося все поєдинком між збірними Польщі та Швейцарії. Вже на початку зустрічі наші територіальні сусіди зуміли вийти вперед, так тривало фактично до завершення зустрічі, аж до поки фантастичний гол ножицями не вдався гравцю швейцарської збірної, який і перевів гру в додатковий час.

Два тайми по 15-ть хвилин переможця не виявили і долю зустрічі мала вирішити серія пенальті. І тут пощастило полякам, які крокують далі.

Наступний поєдинок між збірними Хорватії та Португалії також був не багатим на голи. Навіть скажу більше, у ньому взагалі голів не було, а все вирішилося в другому таймі додаткового часу, коли Куарежма завдяки своєму голу змів вивести свою збірну у чвертьфінал.

Франція – Ірландія

Якщо чесно, то думав, що тут відбудеться перша сенсація на турнірі. Ірландці довгий час вели у рахунку, але буквально за кілька хвилин – гравець французької збірної Грізман зумів зробити дубль й таким чином допомогти своїй команді пройти далі.

Також читайте:   Футбол. У плей-офф Україна зіграє проти Словенії

У матчах Бельгія – Угорщина та Німеччина – Словаччина дива не сталося. Перемогли фаворити цих пар і то перемогли вони цілком заслужено.

Десь так само зуміла здобути свою «вікторію» і збірна Уельсу, яка завдяки одному голу змусила відправлятися додому гравців Північної Ірландії.

Ну, а найцікавішими матчами 1/8 фіналу стали вчорашні двобої в яких Італія зустрічалася з Іспанією, а Англія з Ісландією.

І варто сказати, що в обидвох матчах відбулися сенсації. Команда з Аппенін завдяки вдалій грі в захисті та двом голам зуміла відправити додому діючих чемпіонів Європи – збірну Іспанії.

Що цікаво, останні вчора взагалі нічого не показали. Ніби комбінували, комбінували, але моментів то не було.

Ну, а найбільша сенсація відбулася у матчі між збірними Англії та Ісландії. Як завжди, родоначальники футболу легко вилетіли на ранній стадії змагань.

Завдяки голу Руні Англія швидко вийшла вперед, а потім ісландці їх відправили у шок. Ваш автор ще досі не може збагнути як така маленька країна пройшла далі.

То ж тепер пари чвертьфіналів наступні:

Португалія – Польща
Німеччина – Італія
Франція – Ісландія
Уельс – Бельгія

Як на мене, фаворитом змагань зараз є або Італія або Німеччина. Саме в цій парі, вважаю, вирішиться доля чемпіонату.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*