Люди!!! Влітку треба приймати душ… - Блог про Львів

Люди!!! Влітку треба приймати душ…

Літня маршрутка

І знову вас вітає Ігор Воробус і, як ви зрозуміли, на вас очікує чергова порція нових публікацій.

На наступні теми мені трохи неприємно писати, але все ж мушу. Можливо в черговий раз прочитавши цей пост, люди зрозуміють що правил особистої гігієни таки дотримуватися треба.

Що на цей раз не сподобалося вашому Воробусу?

Знаю, зараз надворі літо, тепла погода, треба більше гуляти, але є такі місця куди поки дійдеш, то вже буде вечір.

Тому, приходиться користуватися послугами громадського транспорту. Кожного ж дня на таксі не будеш їздити?

А що ми спостерігаємо в транспорті?

От вчора Ігорю Воробусу треба було заїхати на Мотозавод з центру. Потрохи вертаюся у футбол і у мене було тренування, сідаю у маршрутку біля ТЦ «Магнус» і просто таки отетерів.

Там настільки смерділо у салоні, що була думка взагалі вийти на привокзальній площі щоб йти далі пішки.

Пробую пояснити людям, що треба відчинити вікно бо в іншому разі ми задихнемося. На що чую нарікання бабусь, що їх продує. Та вже може влітку продути не повинно?

А народ все підсідає й підсідає. А ще як руки починають піднімати, то здається можна зомліти.

Знаю, вашого автора після цих слів будуть сильно критикувати, бо вода зараз дорога, приймати душ не так дешево як здається й так далі. Воно то може і так, але ж на собі економити, то себе не поважати.

Також читайте:   Їхав трамвай №10

Так можна й взагалі засмердітися. Не кажучи вже про людей, які вас оточують. Та прийдіть додому, увімкніть душ, намиліться й потім вмикайте воду. Менше текти вода буде, але принаймні збережете себе й їхати людям буде легше.

Друге, одягатися зараз не треба аж дуже тепло. От вчора, падає дощ, люд понабирав зимових курток і так далі. І що ми отримали?

+25 градусів, які куртки? Там навіть дощ падає і температура не опускається. А люди все на себе натягли, їм холодно, вікна не відкриєш і так далі.

Вікна у громадському транспорті. Їх таки треба відчиняти. Воробус сам схильний до протягів, може захворіти, але вже нічого не говорить, бо реально нема чи дихати.

Треба таки йти на компроміси.

Ну, і останнє, краще таки пройтися пішки. Тоді точно погано не стане.

Якби там не було, щоб не робилося, які б ціни не були на воду, народ, слідкуйте за свою гігієною. Душ зараз треба приймати!!!!

Це взимку десь ще можна без нього обійтися, але зараз…

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 22.06.2016 пише:

    З однієі сторони звичайно треба більше слідкувати за собою в спеку, а з іншої напрошується питання скільки ще народ буде змушений їздити в цих коритах без кондиціонерів? Бабусі звичайно напрягають, але якщо об’єктивно, то там можуть бути і малі діти, і люди з певними проблемами зі здоров’ям, яким не можна ні стояти ні стояти на протязі ні варитись в цих бляшанках на колесах. Кондиціонер у транспорті вже давно не опція для мажорів, а стандарт, якого дотримуються в більшості цивилізованих країн

  2. Arwenita 22.06.2016 пише:

    “Та прийдіть додому, увімкніть душ, намиліться й потім вмикайте воду. Менше текти вода буде, але принаймні збережете себе й їхати людям буде легше. ” – то лайфхак від Воробуса? =)

  3. Arwenita 22.06.2016 пише:

    По темі: навіть якщо всі пасажири вимиються і напхаються у маршрутку під зав”язку – результат буде той самий. Митися, звісно, треба обов”язково (слава Богу, 21 століття надворі, а не середньовіччя). Але при такій спеці – більше 30 на сонці – і в такій тисняві все одно аромати будуть дуже далекі від популярного колись Шанель №5. І жоден дезодорант не врятує.

  4. Arwenita 22.06.2016 пише:

    З нетерпінням чекаю, що буде далі.

    З повагою, адвокат маршруткових смердючок =))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*