Пролетіли як фанера над Парижем (відео) - Блог про Львів

Пролетіли як фанера над Парижем (відео)

Як фанера над Парижем

А тепер настав час поділитися своїми враженнями від вчорашнього футбольного поєдинку в якому збірна України грала проти хлопців з Північної Ірландії.

Хоча, тут ще треба серйозно посперечатися чи вона грала, чи просто відбувала номер на полі.

У передматчевому анонсі ваш автор писав, що легко в цій грі явно не буде. Проте, думав, що десь може нам пощастить й здобудемо перемогу.

Але, як показала гра, цього зробити не вдалося й у підсумку ми покидаємо турнір першими.

Само собою, що про всі моменти в зустрічі я говорити не буду, а зосереджуся на цікавинках поєдинку.

Фоменко та збірна

Так, Михайло Іванович зумів вивести збірну на чемпіонат Європи, при ньому навчилася здобувати результат. Але, методи які він використовує у своїй тренерській діяльності ж ніяк не вражають.

От і вчора він випустив на поле такий склад, що вболівальники ще довго будуть сидіти й думати, а що ж це таке було?

Чому не грав Ротань, коли робилися заміни, чому він так і не навчився ризикувати. От вчора синьо-жовті програвали, а другоо форварда – Зозулю ми побачили лише наприкінці зустрічі й то вийшов він замість Селезньова.

Пилип Будківський взагалі не отримав шансу зіграти. Від того й ми ще досі не зуімили забити жодного голу на чемпіонаті.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар - Мальме. Анонс

Північна Ірландія

Цей день фани збірної будуть пам’ятати все життя, адже провінційна країна з населенням 1,8 мільйона чоловік зуміла обіграти збірну, де населення близкько 40 мільйонів людей і один гравець коштує як ціла команда.

Ірландці зіграли грамотно, зуміли нав’язати свою гру й перемогли фактично без шансів для суперника.

Україна

Повністю була провалена гра. Де був Ярмоленко, Коноплянка, згадуваний Селезньов? Як грала лінія захисту. Це була не гра, а цирк на дроті.

Чесно, соромно за таку гру, адже так важко ми пробивалися на це свято футболу і так легко все завершилося.

За всю гру ми створили рівно один момент і то Коваленко пробив мимо воріт.

Що далі?

А далі на нас очікує гра проти збірної Польщі, яка вже забронювала за собою путівку в 1/8 фіналу чемпіонату. Сподіваюся, що тренер – Фоменко, який вже доживає останні свої дні у керма команди дасть шанс зіграти на цьому чемпіонаті людям, які мало виходять в основі.

А далі на нас очікує зміна тренерського складу. Швидше за все до керма команди прийде Андрій Шевченко, а з гравцями треба розібратися.

Хто хоче грати в команді, а хто ні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.06.2016 пише:

    провінційна країна з населенням 1,8 мільйона чоловік зуміла обіграти збірну, де населення близкько 40 мільйонів людей і один гравець коштує як ціла команда.

    Варобус, що значить “провінційна країна”? і до чого тут к-сть населення? За такою логікою в Словаччини проти Росії теж не мало б бути ніяких шансів. Я далекий від футболу, але таке враження, що нашим просто наплювати на збірну і один на одного. Не футбол а зустріч однокласників.

  2. Пан П 17.06.2016 пише:

    Воробус не ображай мені Ірландію, ніяка це не провінційна країна, тим більше якщо порівнювати з Україною там рівень життя в рази вище ніж у нас, нажаль. А те що програли, ну маємо те що маємо.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*