Як Воробус ходив у львівську фан-зону - Блог про Львів

Як Воробус ходив у львівську фан-зону

Вуличні меблі

А тепер переходимо до публікацій, пов’язаних з футбольним чемпіонатом під назвою – «Євро-2016», який проходить на полях такої країни як Франція.

Вчора ваш покірний був вдома, стало скучно і я вирішив перейтися в центр нашого міста, а точніше у фан-зону й там переглянути поєдинок Хорватія – Туреччина.

За одно й мав глянути яким чином функціонує зона для вболівання, чи кожен охочий може сюди прийти й так далі.

Так от, знаходиться фан-зона на площі біля університету імені Івана Франка. Не знайти її важко, адже перед входом стоять велику декорації.

Вхід у фан-зону

Роблю фото й пробую пройти. На вході мене зустрічають стюарди, які не перевіряють чи я маю з собою заборонені предмети. Хоча, якщо порівнювати з тим же Євро-2012, то контроль був куди більший.

Пригадую, що мого приятеля навіть не хотіли туди впустити, тому що казали що він підозріло виглядає.

За мною йде чоловік і питається стюардів наступне: «А вхід сюди платний?» На що хлопець з дівчиною посміхнулися, сказали що ні й кожен охочий може сюди зайти.

Територія фан-зони

Тут з лівого боку стоять безкоштовні біо-туалети й починаються ятки для продажу. Тут, як кажуть, можна купити дідька лисого. Це і сувеніри, і різноманітні напої та навіть попоїсти.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Снопківській

Ціни середні… Не сказав би що аж так дорого.

З правого боку стоїть велика декорація на якій зображено календар футбольного чемпіонату. Зручно, адже хто не в курсі яка сьогодні, то може спокійно ознайомитися з розкладом поєдинків.

Календар

Далі стоїть великий автомобіль на якому написано-лотереї. Вже й сюди їх запхали.

Йду далі… і зразу собі міркую, а чому люд стоїть біля огорожі й не проходить сісти на вуличні меблі, які такі зручні для перегляду футбольних поєдинків?

Екран

Люди там є, але небагато.

Щось тут не так… Пробую вияснити.

А виявляється, що все не так просто. Щоб потрапити поближче до екрану треба заплатити гроші, а точніше 20 гривень, а замовити столик коштує ще 150-ть гривень.

Мене це обурює… Хоча б щось у нашому з вами житті може бути не за гроші? Це ж фан-зона, а не набір генделиків?

Ну, зайду я, ляжу на вуличні меблі і що там замовлю? Мохіто щоб мене на сонці розібрало і я не бачив того футболу? Цирк якийсь.

Недаремно що люди не думають платити гроші за вхід і стоять дивляться футбол здалеку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 13.06.2016 пише:

    Жлобство просто вбиває. Цікаво, якби наприклад 10 п’яних і агресивних фанів пішли б і просто вмостились на лавочки в тій фан зоні, і сказали б що вони клали на всіх і нікому ні за шо платити не будуть, хто і як би їх звідти виганяв? Викликали б поліцію? Для чого цей маразм? Вже напхали реклами, наставили торгівельних яток, ні, ще 20 грн. бракує до повного щастя). В результаті додатковий заробіток близький до нульового, а люди замість того щоб взяти собі пива і нормально посидіти подивитись матч мають товпитися як вівці за парканом.
    А з іншого боку завжди бачив мало сенсу в цих фан-зонах, якщо вже дивитись футбол “по тєліку”, то набагато зручніше і приємніше це робити в барі, де у власників стало розуму поставити великі екрани і не переплачувати різним хитрожопим бізнесменам.

  2. Arwenita 16.06.2016 пише:

    Не за гроші буває лише справжнє кохання. Все останнє – просто бізнес, нічого особистого.

    А так, в цілому, повністю згодна з думкою автора статті і попереднього коментаря.

  3. Arwenita 16.06.2016 пише:

    Щось мені здається, що то звичайнісінькі овочеві піддони. Ну, деякі трохи модернізували. Але дерти гроші за те, щоб посидіти на ящику для овочів, – то вже маразм… Я розумію, життя зараз таке, що заробляти треба. Але ж не в такий дикий спосіб.

  4. The Notorious B.I.G. 19.06.2016 пише:

    ахахах та да тільки но звернув увагу, шо це звичайні піддони)))

  5. фан 08.07.2016 пише:

    таки в нашій країні та у Львові як туристичній “перлині” це барижництво не закінчиться , вхід платний у фан зону !!!! за що ? ЗА ВХІД .Куди ? на деревяні стільці біля великого монітору . За що платимо , куди йдуть кошти , хто ці люди в спортивних костюмах з трьома стрічками – ОРГАНІЗАТОРИ ??? Брєд, Садовий також ходив на перегляд вечірніх матчів за власні 20 грн ?
    Прикро що на такі ситуації нова поліція реагує кволо та вяло , а справи та скарги заминаються на етапі заяви , чи запрошення у райвідділ за незаконний збір коштів . Ні не так, за торгівлю зеленими клейкими стрічками (начебто це перепустка у 4хзірковий готель з безплатним харчуванням в Туреччині ) по 20 грн без касових чеків та жодних оголошень і дозволів по такий собі збір коштів … При тому що всі джерела дають інофрмацію що вхід таки БЕЗКОШТОВНИЙ
    Ми рухаємось саме туди…в правильному керунку. за років так 20-50 знову кудись прийдем

  6. fanzonman 08.07.2016 пише:

    Як вони за..бали ці садо-мазо побори з бідних людей. Також туди намагався потрапити , але ці знахабнілі обличчя в спортивних костюмах остогидли своїм відношенням і збором дані ні за що, та перераховуваннням денної каси у сумі 2000-3000 грн. Тому і передумав, краще в кафе або дома на дивані

  7. Вовчик 08.07.2016 пише:

    Нова львівська ВІП-атракція для туристів – посидіти на деревяних піддонах за 20 грн

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*