Бути сук…ю – це назавжди

Сука

«Сука!» – доволі цікаве слово чи не так? Цим словом ми називаємо тих осіб жіночої статі, які опустилися нижче морального та людського рівня і намагаються інших помістити на рівень з собою.

Сука це не людина, сука не заслуговує ні на що – абсолютно, повністю і остаточно! Чому? Взагалі, де ж беруться такі особи, яких потім можна лагідно шанувати таким ім’ям?

Вони такими народжуються чи можливо ними стають? Це таки дійсно важке запитання, як про курку та яйце. Ну подумаєм логічно, суки є давно, в однієї суки може народитись інша( з вашого дозволу слово «сука» буду писати просто буквою «с», бо щось мені надто багато цього слова виходить), яка в свою чергу буде ще гірша, бо з кожним поколінням ми набираємось все більш не доброго від батьків і так далі. Тому логічно що прояв С колись передався від с-матері до с-доньки і так почало продовжуватись далі.

Так чому ж с такі с? Хочу розібратись детальніше!

С – це особа жіночої статі, в якої відсутнє почуття поваги, любові та вірності. Більше того у неї надто розвинута думка про себе, завищені вимоги до інших. Основна риса по якій можна впізнати с це «дуже щира любов» до людей які її вважають подругою.

Вона з ними постійно, навіть ніби старається допомогти, але це не так. Вона просто знає, хто вона є і знає що через свій моральний рівень вона залишиться для всіх ніким, тому з усіх сил показує свою «любов». І хоч така любов дуже щира та в певний момент, коли с не вигідно це, або ж є інші фактори які причиняють дискомфорт, вона забуває все що любила. Чудово, чи не так?

Також читайте:   Куріння

Але якщо цій самій «с», сказати чи точніше показати що вона «с», тикнути її саму носом в її ж лайно, то вона зразу скаже що це лайно не її, а її просто ущемляють. А також буде звинувачувати цю людинку в надто завищеній самооцінці та відсутності людяності. І після такого випадку, вона це запам’ятає, і буде усіма способами намагатись вивалити своє лайно на вас, бо ви їй сказали, хто вона є. І головне те, що с-кам шляху назад немає, чим дальше тим гірше! Але не біда, так і має бути. Рано чи пізно усі «с» саме через свою суть знаходять те на що заслуговують. І так має бути, так і буде і це прекрасно!

І на останок скажу, я не намагався опис «С» змалювати з когось конкретного, це просто спостереження за таким типом людей. А якщо вже ви впізнали тут себе, і вам стало образливо, то постарайтесь виправлятись і такими не бути. Або краще не читайте те що я пишу, вам це не потрібно це не ваш моральний рівень.

«С» завжди буде «с» як не крути!!!

Автор статті: Yar_Ik.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. zars 08.07.2016 пише:

    Яріку в купальську ніч якась не дала…

    • yar_ik 08.07.2016 пише:

      ні просто є людішки які не в своє життя лізуть

  2. Петро 08.07.2016 пише:

    Я от впізнав одну дівчину за описом. Дякую. Все стало на свої місця.

  3. Думай 04.08.2019 пише:

    Кто критикует статью, тот либо уже с, либо не на верном пути. Автор прав-каждый найдёт свое! Это очень тяжело искупить. сколько лет грешил, столько и отрабатывать.Мария Магдалина тому яркий пример!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*