Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар – Янг Бойз. Анонс

Шахтар - Янг Бойз

Великий футбол повертається до Львова.

Вже сьогодні у рамках кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів донецький Шахтар на стадіоні «Арена Львів» буде приймати гостей з Швейцарії – команду Янг Бойз.

А якому стані підходять до цієї гри обидві команди, чого слід очікувати, ситуація з квитками, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Шахтар

Хто цікавиться футболом, ті знають, що з цього сезону «гірників» тренує новий тренер – Фонсека. Минулого сезону він був у керма португальської Браги, яка якраз грала з Шахтарем в Лізі Європи.

Звісно, що після епохи Луческу йому треба деякий час щоб налагодити контакти з гравцями, показати їм своє бачення футболу й так далі.

Не здивувався, що у матчі за супер кубок з Динамо Шахтар демонстрував не ту гру до якої звикли фани.

Потім була перемога в чемпіонаті над Зіркою, але це не та команда, яка поки що може дати бій більш досвідченішій команді.

А ще складається таке враження, що в команді є конфлікт. Вже зараз не грають Ракицький, Кучер… Хоча, коуч каже, що вони просто не готові.

Янг Бойз

Чесно скажу, що нічого про цю команду не знаю. Колись пам’ятаю вона вдома дуже добре грала, а як цього разу важко сказати. У чемпіонаті Швейцарії минулого сезону зайняли друге місце і тепер проходять сито кваліфікації до найпрестижнішого європейського турніру.

Також читайте:   "Реал" проти "Баварії", "Арсенал" проти "Атлетико"

Відомих гравців нема. Не дивно, що вчора під готелем їх зустрічало не так багато фанатів автографів.

Ситуація з квитками

Гра Шахтар – Янг Бойз ажіотажу в місті Лева не викликала. Нещодавно дивився скільки квитків продано на цю гру – дуже мало. Ще зараз можна купити перепустки по 50-ть гривень. Це найдешевший квиток на цю гру.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то сьогодні ставлю на мінімальну перемогу Шахтаря із рахунком 1-0.

Команда в стані формування, новий тренер – Фонсека пробує поставити свій стиль гри й від того можуть виникнути проблеми з голами.

А Янг Бойз думаю сьогодні не заб’є. Все-таки, клас наших гравців значно вищий.

Як буде насправді побачимо вже зовсім скоро коли розпочнеться гра на стадіоні «Арена Львів». Початок о 21 годині 45 хвилин.

А вже завтра на цьому ресурсі очікуйте більш детальний звіт про цю гру із враженнями та, сподіваюся, відео голів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*