Підсумки публікацій на блозі у червні місяці

Публікації за червень

Наступив черговий місяць, на цей раз липень, а це означає, що літо у розпалі. Тому, не сидимо у хаті, а їдемо десь відпочивати на природу. Як не крути, а тепла ми таки дочекалися.

Воробус теж відпочиває, а поміж відпочинком пробує радувати наших читачів публікаціями.

І перше про що ми поговоримо у цьому місяці, так це про підсумки роботи на блозі у червні.

Що було цікавого, про що писали, а про що не згадали й так далі читайте далі.

Отже, серед всіх публікацій що я видав у світ найбільшу увагу заслужили наступні теми:

У темі спорту – нарешті після травми отриманої ще взимку зіграв поєдинок за свою команду «Нові імена» – Ігор Воробус. Правда перемогти не вдалося, але почуваюся нормально й сподіваюся, що у наступних матчах перемоги неодмінно буде здобуто.

У Франції триває чемпіонат Європи з футболу. Червень ознаменувався тим, що з тріском залишила чемпіонат збірна України. Ми не те що не спромоглися здобути бодай одне очко, так ще й примудрилися не забити жодного голу.

І таке буває… Щодо фаворитів змагань, то змагання вже залишили англійці та іспанці. На черзі супер поєдинок між збірними Німеччини та Італії.

У темі блогерів спробував зв’язуватися потрохи з іншими колегами по цеху щоб дізнатися як у них справи, чим живуть і так далі. Вони потрохи йдуть на контакт, тому й у липні місяці буду продовжувати вести це діло.

Також читайте:   Не можу знайти драйвера до відеокарти!!!

До подій міста Лева

Про що не писав, так це про сміття. Реально вже стільки було про цю проблему публікацій, що Воробус вирішив її оминути стороною. Щось треба робити, бо так далі бути не може.

На стадіоні «Арена Львів» відбувся концерт за участю гурту «Океан Ельзи», який зібрав, як завжди, велику глядацьку аудиторію.

Що можна сказати, все було супер.

Також кілька днів тому у місті завершився джазовий фестиваль під назвою – Alfa Jazz Fest. Зібрав він також велику кількість як учасників, так і глядацької аудиторії. Ну, а його родзинкою став сольний виступ співачки – Джамали, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні-2016.

Чого слід очікувати в місяці липні?

Перша за все, планую вибратися в Карпати, а саме на озера Аршиці щоб зняти черговий документальний фільм про наші пригоди, а також знайти залишки літака, який там колись впав.

Сподіваюся це мені вдасться зробити.

Також, думаю, нарешті, маю щось написати у рубриці «Винаходи». Щось так все збираюся, збираюся її наповнити і ніяк не вдається.

Одним словом, ми далі працюємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. *** 01.07.2016 пише:

    Куди дівся Яр_Ік?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*