Чому так погано їздить транспорт з Винник до Львова у вечірній час? - Блог про Львів

Чому так погано їздить транспорт з Винник до Львова у вечірній час?

А де маршрутки?

А тепер поговоримо на мою «улюблену» тему – транспорту. Як відомо, нещодавно Ігорю Воробусу довелося відвідати футбольний поєдинок за участю винниківського клубу «Рух».

Цей клуб почав виступати в другій лізі України й не дивно, що якщо так піде й на далі, то незабаром народу на місцевому стадіоні буде кожного разу все більшати та більшати.

Хоча й на матчі з ФК «Балкани» також було багатенько народу. Дасть Бог буде все добре, то буду їздити сюди частіше. Головне щоб з доїздом проблем не було, а то ваш автор саме в суботу відчув на собі всі реалії добирання з містечка Винники у Львів.

Колись розповідали добрі люди, що ввечері погано їздить громадський транспорт а я не вірив. Напевно правильно кажуть, що треба на собі все відчути й аж тоді робити висновки.

Так от, розповідаю все як було.

Футбольний поєдинок завершився близько 20 години вечора.

Само собою що на стадіоні зустрів велику кількість знайомих. То одним поговорив, то з іншим, а потім ще й прогулявся містечком і бачу вже стукнуло половину на десяту.

Ну, все, треба потрохи збиратися додому. Навіть і близько не міг собі подумати, що виникнуть такі проблеми з доїздом.

Звісно, завжди може стати у пригоді таксі, але ми за нього поки забуваємо. Уявляємо що грошей у мене мало й треба доїхати з мінімальною кількістю витрат.

А таксі, до слова, бере з Винник до початку вулиці Личаківської гривень так зо 70-ть. Ну, й не дивно, адже зі Львова до такого вже зараз популярного містечка кілометрів зо 9-10 є точно.

Також читайте:   Як Воробус так і не покатався на новому трамваї "Електрон"

Стою на зупинці «Тютюнова фабрика», людей мало. Думаю собі та це ж вихідний день, люди на озеро їздять, при любих обставинах ще має їхати яка-небудь маршрутка: 5а, 36, 40.

Та й тут досить часто їздять рейсові автобуси, які довезуть вас до автостанції за символічну ціну.

Минає п’ять хвилин, десять, двадцять, починає темніти, а маршрутки як не було, так і нема. Ось так от, приїхали…

На цьому експеримент Воробуса не завершується і я пробую зупинити будь-яке авто що їде в сторону Львова. Цікаво ж чи тебе хтось підбере.

Це ризик, адже невідомо хто їде за кермом, тому подібне робити не раджу.

Як ви думаєте, хтось зупинився? Ні. Це було прогнозовано, адже хто хоче брати у салон свого транспортного засобу людину з рюкзаком?

Минає 22 година 30 хвилин, маршрутки знову не має й тут Воробус вже вирішує залишити понти у стороні й пробує викликати таксі.

І от коли я вже майже зробив несподівано для мене приїхала маршрутка №40 – через 50-ть хвилин як я прийшов на зупинку.

А де ж 5а, 36? Ось так поїдь з компанією на озеро, затримайся до вечора й що тоді йти пішки? До рання точно дійдете, враховуючи те, як важко там йти по дорозі на зустріч транспорту.

Враховуючи все вище написане вважаю, що таке місто як Винники має налагодити кращу систему доїзду. А то у мене після такого відпало бажання залишатися там до пізна.

Колись ще проведу експеримент із доїздом вдень. Цікаво чи тоді їздять кляті маршрутки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. TomaV61@ukr.net 10.08.2016 пише:

    Живемо біля озера- нам то все відомо.. Капець…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*