“Львівобленерго” обманює своїх споживачів чи це просто збій системи? - Блог про Львів

“Львівобленерго” обманює своїх споживачів чи це просто збій системи?

Лічильник

Як мене вже дістали ці побутові проблеми. Кожного дня як не одне, то інше. Якщо не бути пильним, то можна попастися на гачок любителям обманювати людей і, відповідно, заплатити більше грошей чим потрібно.

Наші читачі, мабуть, зрозуміли, що Воробус знову чимось незадоволений.

Нижче розповім про все детальніше. Так от, думаю споживачі знають про той факт, що підприємства, які надають послуги населенню такі як: води, газу, електроенергії полюбляють хімічити з показниками, які фактично люди мають оплатити.

Особливо колись народ обурювався на підприємство «Львівгаз». Ніби приходили контролери, ви їм подавали поточні показники, а коли надсилали квитанції, то все кардинально відрізнялося.

Виникало питання, а для чого ж тоді ці контролери взагалі ходили? Працівники «Львівгазу» могли на пам’ять написати цифри й не морочити нікому одне місце.

Ніби заспокоїлися…

Потім почали виникати проблеми з «Львівобленерго». Також ваші дані показників лічильника кардинально відрізнялися від тих, які були на квитанції.

Для чого вони це роблять? Думки були різні. Хтось казав щоб заробити гроші на премії, хтось щоб більше заробити, бо, які відомо, платити треба не завжди по одному й тому самому тарифу. Це все залежить від кількості споживання.

І ось буквально нещодавно комунальні підприємства додумалися до запуску власних сайтів, де кожен абонент може зареєструватися, подати свої показники лічильника онлайн, та й якщо так добре розібратися, то й оплатити послуги також можна онлайн.

Також читайте:   Перенесення святкування Різдва Христового. Чи можливо це?

Чудово.

Ну, Воробус зареєструвався, подав показники лічильників, все добре, проблем нема якби не пригода цього місяця й пов’язана вона з «Львівобленерго».

Як і завжди, наприкінці минулого місяця я зайшов на їхній сайт, залогінився в «Мій дім», залишив показники лічильника, все прийняло.

Сьогодні проходив повз касу, черги не було, прошу касира мені видати квитанції скільки я маю оплатити, а мені кажуть що видавати то нема що, тому що за минулий місяць нарахувань то нема.

Як так? Дійсно, заходжу в розділ «Мій дім», а там нічого не нараховано. Все перенесеться на наступний місяць?

Стоп. Як це на наступний місяць якщо при перевищенні певного ліміту збільшується й розмір оплати за один кіловат.

Все так просто не залишаю, а телефоную на гарячу лінію – 0-800-50-15-68.

Там мене переадресовують на Личаківський район (телефон 237-49-07), де правда люб’язна жіночка каже, що в них є помилка, щоб ні за що не переживав й наступного тижня всі показнкии повернуть.

Ну, ну…

Питаю яка помилка, чому так? Вона точної відповіді на це запитання дати не змогла.

Подивлюся наступного тижня чи буде вирішено моє питання. А нашим читачам пораджу завжди все перевіряти.

З такими тарифами як зараз лише переплачувати….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Добрий день!
    Вибачте за незручність, яку ми спричинили Вам при поданні показників за спожиту електроенергію. Дійсно, виникла проблема, бо мав місце людський фактор. Проте ми постійно працюємо над вдосконаленням наших послуг, у тому числі розділу «Мій дім». Дякуємо за розуміння! Будь ласка, повідомте нас, чи Вашу проблему вирішили.
    З повагою «Львівобленерго».

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*